Müzikle, sohbetle, gülümseyerek bir aradaydılar

Müzikle, sohbetle, gülümseyerek bir aradaydılar

28.01.2016 12:28:26

Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyüklerini unutmayan Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminin birinci yarısı sona ererken Akçil Kardeşler Huzurevine bir ziyaret gerçekleştirdi.
Vefalı öğretmen ve öğrenciler, büyüklerine hoş bir sürpriz yaparak onlara keyifli, heyecanlı, sımsıcacık ve sevgi dolu anlar yaşattılar. Güzel sohbetler eşliğinde paylaşımda bulundular. Akçil Kardeşler Huzurevi sakinleri, onlarla bir aradayken torun hasretini bir nebze olsun giderdi.
Müzik Öğretmenleri Metin Can Erkencigil ve Emre Yaşar Kahraman'ın yetiştirdiği müzik grubu büyüklerine güzel bir dinleti sunarak onlara müzik dolu keyifli anlar yaşattı.
“Büyükler tecrübe, büyükler bilgi, büyükler güzel hikayelerle doludur. Biz de dinledik ve kendi hikayelermizi anlattık. Müzikle, sohbetle, gülümseyerek saygıyla hep birlikteydik.” şeklinde duygu ve düşüncelerini paylaşan Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmenleri, Akçil Kardeşler Huzurevi sakinlerine sağlık, huzur ve mutluluk dileğinde bulundu.
Huzurevi yetkilileri ve yaşlıları da, kendilerini unutmayan öğretmen ve öğrencilerine ziyaretleri ve sundukları güzel dinleti için teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP