MHP’den CHP’ye “Hazmedememe” göndermesi

MHP’den CHP’ye “Hazmedememe” göndermesi

16.10.2020 14:36:02

Silivri Belediyesi'nin tahmini 2021 performans programı ve bütçesi hakkında söz alan MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın, CHP'lilerin eleştirilerine değindi ve sergilenen yaklaşımı şöyle tarif etti: “Silivri'mize katkı sunmaktan ziyade başarılı bir belediye yönetimini hazmedememe belirtileri.”

MHP Grubu adına Silivri Belediyesi'nin tahmini 2021 performans programı ve bütçesi hakkında söz alan Sultan Aşkın sözlerine “2021 yılı performans programı ve bütçenin hazırlanmasında emeği geçenlere öncelikle teşekkürlerimi iletmek istiyorum” diyerek başladı.

“YAPILANLAR YAPILACAKLARIN HER ZAMAN TEMİNATIDIR”

“Vaat edilen bir şeyi değerlendirmek için öncelikle vaat eden tarafından öncesinde yapılanlara bakarak değerlendirme yapmak gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yapılanlar yapılacakların her zaman teminatıdır.

“DAİMA VATANDAŞININ YANINDA OLAN BİR YÖNETİM”

Silivri Belediyesinin Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında yapılanlarına baktığımızda, performans programını ve bütçeyi eleştiren Cumhuriyet Halk Partisinin göreceği mali açıdan doğru ve tasarruflu bir yönetim anlayışı, kaynakları doğru kullanılman bir belediye, daima çiftçinin, köylüsünün yani vatandaşının yanında olan bir yönetim…

Sosyal belediyeciliğin Silivri'nin merkezinden, en uzak köylerine kadar uygulandığı belediyecilik anlayışı…

Yaşadığımız doğal felaketlere ve tüm dünyanın etkisinde kaldığı covid 19 salgınına rağmen kesintisiz ve kalitesi hiç düşmeyen belediye hizmetleridir…

“ELEŞTİRİLER SİLİVRİ'MİZE KATKI SUNMAKTAN ZİYADE BAŞARILI BİR BELEDİYE YÖNETİMİNİ HAZMEDEMEME BELİRTİLERİDİR”

Yani kısaca Cumhuriyet Halk Partisi Grubunu kendi dönemlerinde göremedikleri ve de göremeyecekleri vizyon anlayışıdır. Bu nedenledir ki Cumhuriyet Halk Patisi Grubunun performans programı ve bütçeye ilişkin yaptığı eleştirililer Silivri'mize katkı sunmaktan ziyade başarılı bir belediye yönetimini hazmedememe belirtileridir.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ GRUBUNUN VAAT ETMEKLE, ADAMAKLA MAL TÜKENMEZ ANLAYIŞI BEKLENTİSİ NAFİLE BİR ÇABA”

Cumhuriyet Halk Partisi Grubunun vaat etmekle, adamakla mal tükenmez anlayışı üzerine kurduğu eleştirilerinin Silivri Belediyesini geçmişte hizmet anlamında başarısız ve borç yükü sürekli artan bir belediye haline getirdiği hepimizin malumu. Bu sebeple mevcut yönetimden de aynı yanlış anlayışı devam ettirmesini beklentisi nafile bir çabadan öteye gidemez.

“TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN BAŞARILI YÖNETİMİ İÇİN BAŞTA BELEDİYE BAŞKANIMIZ OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Göreve başladığı günden bu güne kadar; ülkemizin ve Silivri'mizim geçirdiği doğal felaketlerde dahil olmak üzere tüm olumsuzluklara rağmen gerçekleştirdiği başarılı yönetimi için başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere Grubumuz adına teşekkürlerimi sunuyoruz.

“BAŞARININ KATLANARAK ARTACAĞINDAN ZERRE KUŞKU DUYMUYORUZ”

Önümüzdeki dönemde de bu başarının katlanarak artacağından zerre kuşku duymadan Milliyetçi Hareket Partisi Grubumuz adına 2021 yılı bütçesi ve performans programının Silivri'miz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP