Kronik sorunlardan sonra vaatlere el attı

Kronik sorunlardan sonra vaatlere el attı

6.11.2020 14:04:08

1,5 yıllık iktidarında Silivri'nin kronik sorunlarını çözüme kavuşturmakla dikkat çeken Volkan Yılmaz, şimdi de kronik bir vaat olarak gündemimizde son 4 dönemdir yer alan kenti ortadan ikiye bölen E-5 yolu ile ilgili sorunun çözümü üzerinde çalıştıklarını, müjdeli haberi kısa sürede vereceğini ifade etti.

Kasım meclisinde gündem dışı devam eden çalışmalar ve yeni dönem projeleri hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Başkan Volkan Yılmaz, Silivri'nin önemli bir konusuna da parantez açtı. İlçenin devam eden kronik sorunlarını tek tek çözüme kavuşturan Yılmaz, kronik bir vaat olarak gündeme yazılan Silivri'yi ikiye bölen E-5 sorununu üzerine çalıştıklarını ve çözüm müjdesini kısa sürede vatandaşlara vereceğini ifade etti.

KRONİK BİR VAAT HAYATA MI GEÇİYOR?

Yıllardır ilçe gündemini en çok meşgul eden ancak belediye bütçesini kat kat aşmasından sebep bir türlü hayata geçirilemeyen kentin iki kayasını ayıran E-5/D-100 yolu ile ilgili çözüm üretme arayışı içinde olduklarını belirten Başkan Bey; Vali, İçişleri ve Ulaştırma Bakanlıkları ile görüşmelerinin devam ettiğini söyledi ve “İnşallah önümüzdeki günler burayla ilgili bir müjdeyi Silivrili vatandaşlarımızla paylaşacağız” dedi.

“SİLİVRİ BELEDİYESİNİN YAPMASI ŞARTIYLA BİR PROTOKOL İMZALADIK”

Mecliste Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz sürece dair şu paylaşımda bulundu: “Silivri'nin Kuzey ve Güneyini, Berlin Duvarı gibi ortadan ayıran E-5'in çözümüyle ilgili projeler üzerine çalışıyoruz. Silivri Belediyesi olarak her şeyi Karayolları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinden de beklemiyoruz. Karayolları 2021 yılından önce buranın ihalesini yapamayacağını söyleyince projesini Silivri Belediyesinin yapması şartıyla bir protokol imzaladık. Bunun ekonomik külfetine biz katlanacağız.

“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE MÜJDEYİ VATANDAŞLARIMIZLA PAYLAŞACAĞIZ”

Alternatifli projeler hazırlıyoruz. İnşallah önümüzdeki günler burayla ilgili bir müjdeyi Silivrili vatandaşlarımızla paylaşacağız.”

YORUM YAP