Kongrede ibra krizi yaşandı!

Kongrede ibra krizi yaşandı!

3.07.2017 09:37:49

Bir yıllık bütçelerinin genel kurulda ibra edilmemesi üzerine Ümit Kalko ve Mutlu Memiş, yönetim kurulu arkadaşlarıyla genel kurulu terk ettiler.

Silivrispor'un Cuma akşamı gerçekleştirilen olağan üstü genel kurulunda bütçenin ibra olmaması üzerine Ümit Kalko söz alarak sitem etti.

KALKO: DUYDUĞUM KIRGINLIĞI BELİRTMEK İSTİYORUM
Kalko genel kurulu terk etmeden önce şunları söyledi: “Şahsıma ve yönetimime güvenmediğiniz için çok teşekkür ederim. İncelemek ve incelenmek en doğal hak; bundan yana hamdolsun bir sıkıntımız yok. Biz paralı bir kulüp almadık ki parasını alalım, buna ihtiyacımız da yok. Hesaplar sonuna kadar incelensin bunda bir sıkıntı yok. Bir konuya değinmek istiyorum… Geçen sene bu kulübün 3,3 Milyon TL borcu, kamuoyunda birçok yerde gerçek olan olmayan senetler dolaşırken, borçlara ilişkin çeşitli telefon konuşmalarıyla gündemdeyken, efsane hocamız Sertan Güriz'de bile “Ya bu benim senedim değil aslında bana verdiler ama tahsil olunca geri verecektim özür dilerim Başkanım” denilen senetler varken, Selimpaşalı bir eczacıyı aradığımızda “Size borcumuz 20 Bin TL imiş yarısını feda edin size 10 Bin ödeyelim” dediğimizde, “Ya başkanım ben 20 Bin TL'lik senet var ama benim alacağım 5 Bin TL aslında diğer 15 Bin benimle alakalı değil” denilirken biz burada bu bütçeyi oybirliğiyle ibra etmiştik. Şu anda denk bir bütçe var, 3,3 Milyondan 2,5'lere düşen bir borç var, yıllardır ilk defa kendi dönemi ile alakalı tüm ödemeleri yapmış, geçmiş ve kendi dönemi ile alakalı vergi ve sigorta borçlarını ödemiş bir yönetim var… Kulübe 1 yıldır emek veren başkan olarak söz konusu denetim raporunu ibra etmediğiniz için duyduğum kırgınlığı belirtmek ve belediye başkanı ile kulübün yeni başkanını tebrik ederek genel kuruldan ayrılmak istiyorum.” Kalko bunun üzerine genel kurulu terk etti.

MEMİŞ: BANA BU HIRSIZLIK YAFTASINI YAPIŞTIRDIKLARI İÇİN DURU VE IŞIKLAR'A TEŞEKKÜR EDİYORUM
Ardından Kulüp Saymanı Mutlu Memiş söz aldı ve “Ben bu kulüpte üç dönem saymanlık yaptım beni Silivri'de tanıyan çoktur özellikle kulüp başkan adayı Akgün Duru ve Belediye Başkanımız… Allah Razı olsun diyorum bana bu hırsız yaftasını yapıştırdıkları için Akgün Duru ve Özcan Işıklar'a teşekkür ediyorum” diyerek genel kuruldan ayrıldı.

DURU: SONUNA KADAR KALIP DİNLEYECEKSİNİZ NEDEN ONAYLAMADIĞIMIZI
Duru, genel kurulu terk eden Kalko ve Memiş'in ardından “Dinleyeceksiniz o zaman sonuna kadar neden onaylamadığımızı… Bizim olmadığımız yerde bize hakaret ediyorsunuz orada konuşmak kolay burada bizi dinleyeceksiniz” diyerek tepki gösterdi ve Mutlu Memiş'e hitaben “Sen benim kardeşim değilsin artık” diye bağırdı.

Haber Merkezi

YORUM YAP