Karabulut eli boş dönmüyor!

Karabulut eli boş dönmüyor!

21.05.2019 09:23:11

Silivri'nin tek yağlı pehlivan güreşçisi İsmet Karabulut, ata yadigarı sporumuzda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Bulgaristan'daki Ruen Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel güreşlere katılan Karabulut, 90 kg'da çıktığı müsabakalarda  rakiplerinin sırtını yere getirmek için yoğun mücadele vererek 2'inci oldu.

Silivri'nin tek yağlı pehlivan güreşçisi, A Milli Sporcu, Wrestling Fitness Arena'nın sahibi İsmet Karabulut, başarılarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor. Başarıları ile gündemden düşmeyen Karabulut, Yunanistan'ın Serres bölgesindeki Nigrita kasabasında her yıl geleneksel olarak yapılan yağlı güreşlerde karşısına çıkan 3 rakibini de yenerek Başaltı Boyunda kazandığı şampiyonluğun hemen ardından Bulgaristan'da düzenlenen geleneksel güreşlere katılarak Türkiye adına mücadele etti. Ruen Belediyesi tarafından düzenlenen müsabakalarda Karabulut, 90 kg'da çıktığı er meydanında mücadelesini 2'inci olarak tamamladı.

Yaşadığı haklı gururun ardından başarısını ailesine armağan eden Karabulut, sponsoru Bayburtlu İnşaat'a ise değerli desteği nedeniyle şükranlarını sundu.
Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Telmeliler’den hayırlı olsun
Sonraki » Silivri'den...

YORUM YAP