Kale ürünleri Çerçi Yapı Malzemeleri’nde

Kale ürünleri Çerçi Yapı Malzemeleri’nde

6.10.2018 15:21:29

2001 yılında Silivri'de faaliyete başlayan Çerçi Yapı Malzemeleri, müşterilerine kendini tüm dünya üzerinde ve ülkemizde ispatlamış olan markaların ürünlerini uygun fiyat ve ödeme koşulları ile hızlı şekilde temin edebilme imkânı sağlamaya devam ediyor.

Fuat Çoraklı tarafından kurulan Çerçi Yapı Malzemeleri; perakende-toptan satış, dağıtım, uzman ekibi ile uygulama ve çözüm hizmetleri vermekte. İstikrarlı yatırım, yenilikçi bakış açısı ve hizmet kalitesiyle günümüzde sektörü domine eden en önemli firmalardan biri haline gelen Çerçi Yapı Malzemeleri, emin adımlarla büyüme hedefi doğrultusunda çalışmalarını yürütüyor.

GÜNCEL VE GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ, GÜÇLÜ STOK VE TEDARİK YAPISI İLE HİZMETİNİZDE
İştigal ettiği her konuda müşteri memnuniyetini ilke edinen Çerçi Yapı Malzemeleri; bünyesinde Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kalevitrifiye markalarını barındıran Kale Grubu'nun en yeni ürünlerinin satışını gerçekleştirmekte. Güçlü bir çözüm ortağı portföyüne sahip olan firma, ev ve işyeri donanımında gerekli olan birçok unsuru; seramikten vitrifiyeye, banyo mobilyalarından zemin döşemelerine, armatürler ve duş sistemlerinden akrilik kabinlere kadar her türlü ürünü müşterilerine sunuyor.

YAPI MALZEMELERİ SATIŞI VEYA UYGULAMA HİZMETLERİ, HEPSİ BU ÇATININ ALTINDA!
Müşterilerine daha kaliteli hizmet verebilmek adına sonuç odaklı çalışan Çerçi Yapı Malzemeleri, anahtar teslim çözümler de sunuyor. Ayrıca kullanacağı malzeme konusunda kararsız ya da bilgiye ihtiyacı olan müşterilere de ürün ve uygulama konusunda fikir verilerek yardımcı olunuyor. Çerçi Yapı Malzemeleri; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, İnönü Caddesi, No:14 adresinde ihtiyaç ve beklentilere cevap vermeyi sürdürüyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP