Sevginar Sali

Işıklar’ın yeni hedefi...

"Bir dahaki seçimde %50’yi az da olsa geçen bir oyla alacağız yerel seçimi. Bunu bir iddia olarak söylüyorum not edip, bir kenara yaz üstelik başka partiye güvenerek değil. MHP’ye oy veren seçmen Türkiye için hangi gerekçeler ile oy veriyorsa Silivri yereli için de o gerekçelerle oy veriyor. O kuralar değişmediği sürece, ki ben siyaset yaptığım sürece değişmeyecek, o zaman bu memlekette CHP’nin dışındaki tercihleri de anlamış, duymuş ve inandırmış olmuyor muyuz?
Siyaseti partide delege seçimlerinde yada bir yerde talip olurken yapılan kulislerden ibaret sayan sığı düşünceler ve düşünenlerin şunu anlaması mümkün değil. Siyaset okumak, okumak, okumaktır. İnsanı doğru okumak. Fiziki yapıyı doğru okumak. Ve biraz fütürolojiden (gelecekbilim) nasibini almış olmaktır.
Kendin inanmadığı bir idealin vizyonun peşinden koşacağın ve koşturacağın bir hayalin yoksa siyaseti bilmiyorsun, anlamamışsın demektir.
Siyaset yapanları ortalama insandan ve zekadan ayıran kriter çoğunluktan farklı düşünebilmek ve vasata razı olmamaktır. Bir bilimdir siyaset; bir sanattır. Kendi fikrini karşısındakinin fikri halin getirme becerisidir. Vakit buldukça yapılmaz bir yaşam biçimidir. Tek beslendiği kaynak "Oku” diyen Alla huTelanın emrini yerine getirmektir. Hem kendini inanmış Müslüman göreceksin hem de okumadan siyaset yapacaksın. Bu mümkün değil. Bundandır %50 iddiasını ortaya koymam.”
İmza Özcan Işıklar…
Hani bir söz vardır "Ben anlattıklarımdan sorumluyum senin anladıklarından değil” der…
Işıklar’ın bu izahatındın sonra ben ne anladığım ve hissettim size aktarayım…
1. Kitap okumayı biraz fazla savsakladım bu ara vicdan azabımı depreştirdi. Ama Başkan Bey yüksek dozla karşı karşıya. Ayar mühim mesele.
2. Bu adamın Recep Tayyip Erdoğan gibi gitmeye niyeti yok ‘Nasıl daha çok oyla görevde kalırım’ın (Doğal olarak herkesin canını daha rahat okurum : )) hesabını yapıyor ey ahali haberiniz ola…
3. Rakip ve rekabet kısmıyla ilgilenenler kendine iyi bir çeki düzen versin! Yaptığı hatalara rağmen, (ki bizim sistemde 4 hata bir doğruyu götürür gibi dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir düzenleme alışkanlığı da var) Işıklar hala böyle güçlü bir iddiayı dillendirebiliyorsa bu rakipsiz oluşunun dibine kadar farkında olduğundandır. Söver, sayar seçeriz; rakipsizliğine destek sunan kesimler biraz daha çabalarsa Allah’ın izniyle  inşallah mı, malesef mi desem %50’nin üstüne de çıkar Işıklar : )
Dipnot: Bir doğal afetle karşı karşıyayız : )))

BİK’in yeni Genel Müdürü Yakup Karaca
2015 Yılı 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde milletvekili aday adayı olmak üzere istifa eden Mehmet Atalay’dan boşalan Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü’ne, 2010 yılından bu yana BİK Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Yakup Karaca atandı.
Atamaya ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı 29396 sayılı Resmi Gazete'nin 24 Haziran 2015 Çarşamba nüshasında yayımlandı.
2015/7392 sayılı kararda, Yakup Karaca’nın Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü’ne atanmasının Bakanlar Kurulu’nca 9/3/2015 tarihinde kararlaştırıldığı belirtildi.
Hayırlı uğurlu olsun...

YORUM YAP