ING Bank’ın Şube Müdürü değişti

ING Bank’ın Şube Müdürü değişti

5.01.2018 10:01:53

Ayşe Kırbıyık'tan boşalan ING Bank Silivri Şube Müdürlüğü görevine Mustafa Cem Sanı atandı.

Evlilik nedeni ile görevinden ayrılan Ayşe Kırbıyık'ın yerine, ING Bank Silivri Şube Müdürlüğüne Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesinde faaliyet gösteren ING Bank Lüleburgaz Şubesi'nde üst düzey yönetici pozisyonunda görev yapan Mustafa Cem Sanı atandı.

SANI: YAKLAŞIK 18 YILDIR MESLEĞİN İÇİNDEYİM
Kendisini tanıtan Mustafa Cem Sanı,“15 Haziran 2000'de mesleğe başladım. Yaklaşık 18 yıldır mesleğin içerisindeyim. İş hayatımın ilk 8 senesinde bir devlet bankasında görev yaptım. Daha sonra özel banka olan Oyakbank'a geçtim. Ben geçtikten birkaç ay sonra Oyakbank tabela değiştirip ING Bank oldu. 2008 yılının Şubat ayından beri bankamızda çalışıyorum. Şube deneyimi olarak Lüleburgaz Şubesi'nde Bireysel Bankacılıkta Kobi Bankacılığında çalıştım. 2017 yılının 1 Ocak tarihinde Genel Müdürlükte görev aldım. Konut Taşıt Finansmanı Bölge Yöneticisi oldum. 2018'in başında da Silivri Şubesi'ne Müdür olarak atamam geldi. Bundan sonra ne kadar olacağını tahmin etmediğim bir süre içinde Silivri'de devam edeceğim.

“BURADA KAZANIYORSAM, BURADA HARCAMANIN TARAFTARIYIM”
Pınarhisarlıyım. İşletme mezunuyum. Evliyim, iki tane kızım var. Çocuklarımın yaz dönemi karnesine kadar Lüleburgaz'a gidiş geliş yapacağım ama Temmuz ayıyla beraber artık bende Silivri'nin bir yerlisi olacağım. Buraya taşınacağım.
Burada kazanıyorsam, burada harcamanın taraftarıyım ben. Madem buraya geldim, bir şubede yönetici olarak görev yapacağım, mesainin dışında esnaflarla merhabalaşmak gerektiğine inanıyorum. Akşam 18.00'da iş bitti, araba bin, bas git yaptığım zaman bunu gerçekleştiremem. İşin o duygusal boyutuna önem veren insanlardan olduğum için bu şekilde davranmayı düşünüyorum. Duyduğum kadarıyla benden önce görev alan müdürlerimizin birçoğu akşam iş bittiğinde arabasına binip oturduğu yere gitmiş. Burada hiçbirisi kalmamış. Benim nazarımda bu bir eksikliktir. Ben buraya taşındığım zaman ING Bank'ın ‘Eski Köye Yeni Adet' getiren bankacılık anlayışına uygun bir adım atmış olacağıma da inanıyorum.” diye konuştu.

“ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞIYLA MÜŞTERİ HASSASİYETİNİ ÖN PLANDA TUTACAĞIZ”
Sağlıklı çalışma anlayışını benimsediğini söyleyen Sanı, açıklamasının devamında şeffaf yönetim anlayışından taviz vermeyeceğini taahhüt etti. Sanı, “Odamın kapısını kolay kolay kapatmam, tüm müşterilerimize açıktır. Ancak şöyle bir handikap var; bana ziyarete gelecek olan müşterinin beni bulması biraz zor olabilir çünkü sabahları saat 10.30 ile öğleden sonra 16.00 arası ben dışarda olacağım. Bankacılıkta öyle bir seviyeye geldik ki, bizim müşteriye gitmemiz gerekiyor. Bu süreler dışında sürekli olarak şubedeyiz, işimizin başında olacağız. Şeffaf bir yönetim olacak. Müşteriye bir şeyleri söylemeden satış yapan arkadaşlar konusunda çok sıkıntı yaşadık. Müşterilerimize tüm detaylar hakkında ayrıntılı bilgi vereceğiz. Kendilerine sunulan hizmetlere ilişkin hak ve yükümlülükler, yarar ve riskler gibi konularda açık, anlaşılır ve net olacağız. Baştan konuşmak kadar güzel bir şey yoktur. Geriye dönüp bir şeyleri düzeltmek her zaman çok daha zordur.” dedi.

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri KAGİD’ten panel
Sonraki » İhanet ve rekabet

YORUM YAP