İl MEM’den Silivri’ye ziyaret

İl MEM’den Silivri’ye ziyaret

24.01.2019 15:11:34

İstanbul Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Uslu, Veli Akademileri Projesinin uygulanışı ile ilgili bilgi almak üzere Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

İstanbul Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Eğitimci-Yazar Sayın Mustafa Uslu, Proje Koordinatörü Erdoğan Söylemez ile birlikte Veli Akademileri Projesinin ilçemizde uygulanışı ile ilgili genel bilgi almak ve değerlendirme yapmak üzere dün Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve proje sorumlusu okul müdürleriyle buluşan Uslu, Veli Akademileri Projesinin önemine vurgu yaptı.
Veli Akademileri´nin
Amacı Nedir?
2023 Eğitim Vizyonu İstanbul projelerinden biri olan Veli Akademileri, eğitimin vazgeçilmez unsurlarından olan velilerimizin sosyal ve kültürel birçok alanda gelişimini hedefleyen ve geniş bir zaman dilimine yayılan projedir. İlçemizdeki okullarda bu kapsamda çok sayıda konferans, seminer vb. etkinlik yapılmakta. 2018-2019 Eğitim-öğretim Yılı 2. Dönemde de bu etkinliklerin devam edileceği öğrenildi.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Olanlar oldu, olmayanlar ne yapacak?
Sonraki »

YORUM YAP