İki gün paylaşım yaptı yine de ikinciliği kaybetmedi

İki gün paylaşım yaptı yine de ikinciliği kaybetmedi

26.08.2020 11:28:26

Teleskop'un Temmuz 2020 için İstanbul İlçe Belediye ve Belediye Başkanları gönderi ortalamasına göre etkileşim raporunda Volkan Yılmaz, ay içinde yalnız iki gün paylaşım yaparak da ikinciliğini korudu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medyaya yönelik yasal düzenleme getirilmesi gerekliliğine dikkat çekmek üzere hesaplarını paylaşıma kapatmasından sonra Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da 2 Temmuz'da paylaşımda bulunmayı durdurdu. 31 Temmuz'a kadar herhangi bir paylaşımda bulunmamasına karşın ay içerisinde yalnız 32 paylaşım ile gönderi etkileşim raporlarında Yılmaz, İstanbul Belediye Başkanları arasında, ikinciliğini kaybetmedi. Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, ay içerisinde 268 gönderi ile, gönderi başına 8 Bin'e yaklaşık etkileşim alarak birinci olurken, Yılmaz 32 gönderisine, gönderi başına ortalama 2 Bin'lerde etkileşimle ikinci oldu. Kadıköy Belediye Serdil Dara Odabaşı 128 gönderisine, bin 800' etkileşim ortalaması ile üçüncü oldu.

Esenler ve Kadıköy Belediyelerinin nüfusu yaklaşık olarak 500 bin, Silivri'nin ise 200 bin civarı.

SİLİVRİ BELEDİYESİ ETKİLEŞİMDİ İKİNCİ

Aynı raporda İstanbul ilçe belediyeleri arasında twitter, instagram, facebook toplam etkileşim ortalamasında Kadıköy 400 bin ile birinci, Silivri Belediyesi 157 bin ile ikinci, Sultanbeyli 152 bin ile üçüncü oldu.

Sevginar SALİ

YORUM YAP