Gururumuz Volkan Yavuzaslan, TSK kamu spotunda

Gururumuz Volkan Yavuzaslan, TSK kamu spotunda

30.08.2018 09:24:10

Silivri'mizin gururu, milli sporcumuz Volkan Yavuzaslan, Türk Silahlı Kuvvetleri kamu spotunda yer aldı.

Silivri Beyaz Melekler Spor Kulübü'nün yetiştirip, milli takıma kazandırdığı, şampiyonluklarıyla gururlandığımız Volkan Yavuzaslan, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Genel Kurmay Başkanlığı tarafından ortaklaşa hazırlanan 45 saniyelik kamu spotu projesinde yer aldı. RTÜK tarafından onaylanan kamu spotu, www.rtuk.gov.tr internet adresinde yer alan spot filmler bölümüne eklendi, 30 Ağustos 2018 tarihi itibariyle de yayınlanacak.
Engelli ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına büyük moral olacak spotta, “Sporda başarılı olan ve bayrağımızı dalgalandırma onurunu yaşayan şampiyon olmuş özel çocuklarımızla, diğer özel çocuklarımıza örnek olup, teşvik etmek için, onurumuz, gururumuz olan ordumuz ve Mehmetçiğimiz ile bir araya gelerek, ülkemizde ilk olarak yaptığımız bu kamu spotuyla, çok güzel bir mesaj verdiğimizi düşünmekteyiz." ifadelerine yer verildi.

ÖZDOĞAN: BU GURUR TÜM SİLİVRİ'NİN
Silivri Beyaz Melekler Spor Kulübü Başkanı Mesut Özdoğan, şampiyon sporcusu Volkan Yavuzaslan'ın Türk Silahlı Kuvvetleri kamu spotunda yer almasını duyurarak mutluluğunu şu sözlerle paylaştı ve teşekkür etti: “Silivri Beyaz Melekler Spor Kulübü sporcumuz Volkan Yavuzaslan, Türk Silahlı Kuvvetleri kamu spotunda yer aldı. Kamu spotu, 30 Ağustos'tan itibaren kamu ekranlarda. Bu gurur tüm Silivri'nin. Başta Federasyon Başkanımız Birol Aydin olmak üzere Kulübümüze ve sporcumuza bugüne kadar destek olan herkese teşekkürler.”
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP