Güriz; Dostlukta berabere, puansal anlamda maç Silivri’nin olsun

Güriz; Dostlukta berabere, puansal anlamda maç Silivri’nin olsun

13.02.2020 11:38:21

Silivrispor'da hafta sonu oynanacak olan Çatalcaspor maçının hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken teknik patron Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “Öncelikle dostluğumuzun zedelenmeyeceği bir maç olmasını diliyorum” dedi.

 

Hafta sonu Manisa deplasmanından 4-1'lik skorla dönen Silivrispor'da tüm dikkatler hafta sonu oynanacak olan Çatalcaspor derbisine çekildi. Hafta başından beri idmanlarına aralık vermeden devam eden takımda teknik patron Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “Hafta sonu çıktığımız Manisa deplasmanından üç puanla döndük. Manisa maçı bizim kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. Son haftalarda Manisa takımının iyi bir çıkışı vardı. Çok genç ve çok koşan bir takım Manisa takımı. Son haftalarda özellikle lider konumda olan Serik takımını liderlikten ettiler, sonrasında çıktıkları Karaköprü maçında da yenilmelerine rağmen Karaköprü'yü zorlayan bir oyun oynamışlardı. Bizde bu bilinçle ve bu ciddiyetle sahaya çıkıp bir kaza yaşamak istemedik. Oyunun başından sonuna kadar ciddiyetimizi sahaya yansıttık. Hem oyunsal hem de skorsal olarak rakibimize üstünlük sağlayıp hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.

 

SERİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Manisa galibiyetinin ardından 4 haftadır yenilmeme serimiz oldu. Biz bu seriyi galibiyet serisine çevirip ilerlemek istiyoruz. Play-Off ile aramızda 6 puan var. Bu puan farkını kapatmak için kesinlikle Çatalcaspor maçını kazanmak zorundayız.

 

İKİMİZİN DE PLAY-OFF İDDİASI VAR

Çatalcaspor bölgemizin takımı onların da Play-Off iddiası var ve onlar da kazanmak isteyecekler. Öncelikle dostluğumuzu zedelemeyecek bir müsabaka olmasını temenni ediyorum ama kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

 

İYİ KONSANTRE OLDUK

Bu maçı kazanmak için iyi konsantre olduk. Futbolcu kardeşlerim bu maçı kazanmak için çok çalıştılar. Dostluk adına berabere ama puansal anlamda da Silivri'nin üç puan alacağı bir maç olmasını temenni ediyorum.

 

YORUM YAP