Güraslan; “Zor bir gruba düştük”

Güraslan; “Zor bir gruba düştük”

11.07.2019 13:02:25

Önceki gün Riva'da çekilen TFF 3. Lig kuralarının ardından 1. Grupta mücadele etmeye hak kazanan Silivrispor'da Başkan Taylan Güraslan temkinli konuştu ve zorlu bir gruba düştüklerini belirtti.

2019-2020 Futbol Sezonunda yine TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor'da kura çekimi için hazır bulunan Başkan Taylan Güraslan temkinli konuştu. Kuraların ardından yaptığı değerlendirmesinde Silivrispor Kulüp Başkanı Taylan Güraslan; “Grubumuzda birbirinden değerli ve köklü kulüpler var. Her kulübün geçmişteki yapılanmalarını çok iyi analiz ettik. Bugün ise yaptıkları transferler ve yapılanmalar da tarafımızca yakından takip edilmektedir. Teknik ekibimiz tüm rakiplerimizi mercek altına aldı ve çalışmalarına başladı. İyi bir sezon olması en büyük isteğimizdir. Fair-Play çerçevesinde geçmesini beklediğimiz yeni sezonumuzun birlik beraberlik seviyemizi yükselterek üstesinden geleceğiz. Çekilen kuraların tüm takımlara hayırlar getirmesini diliyorum. Her kulübün beklentilerinin karşılandığı güzel ve keyifli bir sezon olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

  1. Yaşar memiş Yaşar memiş

    Silivri’de işadamları elini taşın altına koysun maddiyat çok önemli parasız olmaz herkes üstüne düşeni yapmalı herşey Silivri spor icin şimdiden başarılar dilerim

YORUM YAP