GÜNCEL

Diğer

    “Bir saat sizden, bir saat bizden”

    Kakiri Çocuk Kafe-Park, Temmuz ayı kampanyasını duyurdu. Temmuz ayı boyunca 2 saat oyun alanı hizmetinin sadece 25 TL olacağını duyuran Kakiri, müşterilerine “Bir saat sizden, bir saat bizden” dedi.

    Başsağlığı

    Ordulular geçmiş dönem Dernek Başkanı ve CHP üyesi Burhan Aydın’ın babası Temel Aydın ebediyete uğurlandı. Cenazeye CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, partililer ile birlikte katıldı. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır ile başsağlığı dileriz.

    Ömür boyu mutluluklar

    Şevval Sekizkardeş ile Orçun Sema, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak’ın kıydığı nikahla hayatlarını birleştirdiler. AK Parti İstanbul milletvekili Tülay Kaynarca da düğüne katılan isimler arasındaydı. Tebrik ediyor ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

    Ömür boyu mutluluklar

    Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Üyesi Ceyhun Özsoy’un kızı Büşra hafta sonu gerçekleştirilen düğünde, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak’ın kıydığı nikahla hayatını Sercan Piryol ile birleştirdi. Özsoy ve Piryol ailelerini bu mutlu günlerinde Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan ve yardımcısı Metin Kıyıcı da yalnız bırakmadılar.

    Strateji toplantısı gerçekleşti

    Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2 Temmuz Salı günü mesai arkadaşları ile 2020-2024 yılları Stratejik Plan toplantısını gerçekleştirdi.

    Dilara Karaç ile Niyazi Çetin’in nişan yüzüklerini Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, “Allah tamamına erdirsin ve ömür boyu mutluluklar” temennisiyle taktı. Genç çifti biz de tebrik ediyor sonsuz saadetler diliyoruz.

    Erkoç’a hüzünlü veda

    Bölgemizin hayırsever iş insanlarından Fethi Erkoç, 3 Temmuz Çarşamba günü yakınları ve sevenlerinin duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

    Barlas: Çözüme engel olan kendileridir

    CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil’in ‘Silivri ve Çatalca’daki 2/B arazilerini ve hak sahiplerinin sorun ve taleplerini CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi TBMM Gündemine taşımıştır’ söylemine karşılık İBB AK Parti Meclis Üyesi Sami Barlas’tan sert tepki: “Üç yıldan beri İlçe Başkanlarımız, İstanbul Milletvekillerimiz Tülay Kaynarca, Nevzat Şatıroğlu ve muhtarlarımızla birlikte bu sorunları çözmek için mücadele vermekteydi. Göçengil, tüm bu mücadeleyi yok sayıyor. Kendisi Silivri’nin sorunları ve gündemini takip etmekten çok uzak kalmış. Yıllardır verdiğimiz bu mücadeleden bihaber olan