Gazitepe okuluna Belediye desteği

Gazitepe okuluna Belediye desteği

9.08.2019 10:07:08

Gazitepe İlk ve Ortaokulu'nun yenilik çalışmalarına Silivri Belediyesi de desteğini esirgemedi.

Gazitepe İlk ve Ortaokulu'nda bakım, onarım ve güzelleştirme çalışmaları sürüyor. Okul Müdürü Alpay Yavuz'un girişimleri, gönüllü öğretmenleri, mahalle muhtarı ve esnafların da katkılarıyla öğrenci ve öğretmenlerine yeni eğitim-öğretim yılında daha sağlıklı, hijyenik ve güzel bir ortam hazırlanıyor.
Yaz tatilinde okulun fiziki yapısı ve bahçesinde başlatılan yenilikler sürüyor. Okul binasında alınan güvenlik tedbirlerinin ardından, derslik kapıları ve merdivenler güzelleştirildi.
Kadıoğlu İnşaat'tan Yavuz Öğmen ve Güler Pen'den Necmi Yazer'in destekleriyle okulun tüm pencerelerine silikon çekilerek su alma sorunu çözüldü.

BİR KATKI DA SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN GELDİ
Gönüllü öğretmenlerinin emekleriyle okul bahçesi yeniden düzenlenerek ve yeşillendirilerek bir de Kitap Okuma Köşesi oluşturuldu. Bu renkli köşeye geçtiğimiz günlerde bir de Silivri Belediyesi tarafından güzel bir dokunuş yapıldı. Okul Müdürlüğünün talebi üzerine okul bahçesinde oluşturulan Kitap Okuma Köşesi zeminine taş döşendi.
Okul Müdürü Alpay Yavuz, başta Belediye Başkanı Volkan Yılmaz olmak üzere Fen İşleri Müdürü Mustafa Tuncay Durgut, Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri Nezahat Arslan Şensoy ve Sevgi Hekimoğlu'na teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP