Gazitepe’de cinayet

Gazitepe’de cinayet

23.01.2020 09:16:31

İlçemizin önde gelen simalarından iş insanı-çiftçi Alpay D., kayınbiraderi Maksut Güler'in cinayet davasında yargılanan ve bir süre önce serbest kalan Yıldırım Bakır'ı vurdu.

Silivri'nin tanınmış çiftçilerinden Alpay D., bir süre önce kendisine ait iş yerinde cinayete kurban giden kayınbiraderinin öldürülmesinden sorumlu tuttuğu ve aralarında ciddi bir husumet bulunduğu bilinen Yıldırım Bakır'ı dün sabah Gazitepe'de vurdu.

Saldırıya uğrayan Yıldırım Bakır olay yerinde hayatını kaybederken, Alpay D. de Jandarma'ya teslim oldu. Olay yeri inceleme esnasında mahallede geniş güvenlik tedbirleri alındı.

İNTİKAM SİNYALLERİ

Saldırıyı gerçekleştiren Alpay D.'nin bir süredir, kayınbiraderinin öldürülmesi ve suçluların yargılanma sürecine ilişkin sosyal medya hesabından bir takım mesajlar verdiği dikkat çekiyordu. Cinayet davası yargılamasının adil ilerlemediği ile ilgili kaygılarını bu mecrada sıklıkla paylaşan Alpay D.'nin cinayetten önceki sabah son paylaşımında, “Hayatta her şey sırayla. Önce gözyaşlarını silersin sonra bunlara neden olanları…” yazdığı görüldü.

Haber Merkezi

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » O Kader Güzel

YORUM YAP