Fatih Yaşar’dan Silivrispor’a destek çağrısı

Fatih Yaşar’dan Silivrispor’a destek çağrısı

13.01.2021 09:52:50

Silivrispor ile ilgili bir açıklamada bulunan Fatih Yaşar, “Belediye Başkanımızın ifade ettiği gibi; “Gün ayrışma kutuplaşma veya farklılıkları törpüleme veya kişisel hesapları görme günü değil,  birlik beraberlik içerisinde Silivrispor'a sahip çıkma günüdür.” Bu vesileyle şahsım olarak Silivrisporumuzun maddi manevi yanında olduğumu ifade ediyor, tüm sporsever dostlarımı, esnaf arkadaşlarımı kulübümüze destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Silivrispor ile ilgili bir açıklama yayınlayan kulübün eski dönem oyuncu Fatih Yaşar, “Artık sözün bittiği yerdeyiz. Şimdi her şeyi bir kenara bırakıp, takımımıza sahip çıkma zamanıdır. Bu saatten sonra eleştiri ve sorunları dile getirme safhası bitmiştir. Hiç bir şekilde başarısızlığa ve başarısız olanlara takılmadan, aksine el vererek, omuz vererek destek olma zamanı gelmiştir, çünkü başka Silivrispor yok. Biz esnaflar olarak Silivrisporumuza maddi manevi destek olup, elimizi taşın altına sokup takımımızı ligde tutmalıyız ve tutacağında inşallah.

Belediye Başkanımızın ifade ettiği gibi; “Gün ayrışma kutuplaşma veya farklılıkları törpüleme veya kişisel hesapları görme günü değil,  birlik beraberlik içerisinde Silivrispor'a sahip çıkma günüdür.” Bu vesileyle şahsım olarak Silivrisporumuzun maddi manevi yanında olduğumu ifade ediyor, tüm sporsever dostlarımı, esnaf arkadaşlarımı kulübümüze destek olmaya davet ediyorum.

Sen, ben, biz... Başka Silivrispor yok…” şeklinde görüşlerini kamuouyuyla paylaştı.

YORUM YAP