Esen: Silivrili hemşerilerimizin yanında olduk

Esen: Silivrili hemşerilerimizin yanında olduk

19.02.2021 13:06:54

Geçtiğimiz hafta sonu Silivri'de etkili olan kar yağışı ile mücadeleye ilişkin CHP İlçe Başkanı Berker Esen yazılı bir değerlendirmede bulundu.

CHP İlçe  Başkanı Berker Esen'in kar yağışı mücadelesi ile ilgili açıklaması aynen şu şekilde: “Kıymetli Silivrililer; geçtiğimiz Pazar günü tüm İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı bugün itibari ile İstanbul'umuz ile birlikte ilçemizi de terk etti. Bu süreç içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz 24 saat esasına dayalı olarak; 9 Kar Küreme Aracı, 3 Loder, 2 Beko Loder, 3 Greyder, 33 Traktör ve 110 Personel ile Silivri'de görevinin başındaydı.

Sorumluluk sahamız içerisindeki tüm yollara gerekli müdahaleler imkânlar dâhilinde zamanında yapılıp, ana arterlerde sürdürülen küreme ve tuzlama çalışmalarına ekiplerimizce aralıksız devam edildi.

İBB Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekiplerimiz ve İBB 153 Yerinde Çözüm Ekibimiz iletilen tüm şikâyetlere zamanında müdahale ederek vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçmiştir.

Can dostlarımızın zor durumda kalmaması adına İBB ekiplerimizce düzenli olarak besleme çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Ekiplerimiz yaya güvenliği için ilçemizde bulunan üst geçit ve duraklarda buzlanma riskine karşı tuzlama çalışmaları ve okul öncesi eğitim programı kapsamında açılacak olan okullarımızda da buzlanma riskine karşı tuzlama ve temizleme çalışmalarını gerçekleştirmiştir.

“YOĞUN KAR YAĞIŞI SIRASINDA SİLİVRİLİ HEMŞERİLERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Yoğun kar yağışı sırasında CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak tüm kademelerimiz ile Silivrili Hemşerilerimizin yanında olduk. Yönetim kademelerimiz ile gerçekleştirilen tüm çalışmaları yerinde inceledik. Muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde çalışarak taleplerin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için tüm imkânlarımızı seferber ettik.

İlçe Yöneticilerimiz, İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyelerimiz çalışmaların başından sonuna kadar ekiplerin yanında yer alarak çalışmaları yerinde gözlemledi, vatandaşlarımızın taleplerinin yerine getirilmesi konusunda azami özen gösterdi. Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız karakış şartlarında ve pandemi koşullarında evlerinde kalmak zorunda kalan vatandaşlarımızın telefon ile ilettiği talepleri yerine getirmek için sahada görev aldı.

İlçemizde tüm yolların açılmasında üst düzey çaba sarf eden İBB Ekiplerimize, koordinasyon konusunda destek olan tüm muhtarlarımıza CHP Silivri İlçe Örgütü olarak teşekkür ederiz.”

YORUM YAP