EĞİTİM

Diğer

    Anaokulu çocuklarına kitap hediyesi

    Anaokulu çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı tebrik edilerek “Haydi Çocuklar Boyayalım Silivri’yi Tanıyalım” boyama kitabı hediye edildi.

    Barış Manço şarkıları eşliğinde gösteriler sundular

    Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Alanı 12. Sınıf öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Uygulama Anaokulu ve Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerine gösteriler sundu.

    Yönetici kadrosu boş bulunan eğitim kurumlarımız

    Yönetici kadrosu boş kalan ilçemiz eğitim kurumları belli oldu.

    Yerel Yönetimler konusunu Muhtar Solmaz Tüfekçi’ye sordular

    Piri Mehmet Paşa İlkokulu öğrencileri, Yerel Yönetimler konusu ve Muhtarlık görevi hakkında bilgi edinmek üzere Alibey Mahalle Muhtarı Solmaz Tüfekçi’yi ziyaret ettiler.

    Elim Toprakta Projesi sürüyor

    Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Silivri Belediyesi-TÜRAM iş birliğiyle yürütülen Elim Toprakta Projesi kapsamında Ümmehan Elginkan Anaokulu öğrencileriyle meyve ve sebzelerle etkinlik yapıldı.

    Yunus Emre öğrencileri trafik eğitimi aldı

    Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Bağcılar Trafik Eğitim Parkında Uygulamalı ve Teorik Eğitim aldı.

    “Ülkemizi en güzel yerlere taşıyacağız”

    Nurullah Baldöktü İlkokulu 4/G sınıfı öğrencisi Zeynep Naz Kahramanoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımıza teşekkür ederek, “Ülkemizi en güzel yerlere taşıyacağız” sözü verdi.

    Öğrenciler, ilçemiz müzelerini geziyor

    Mübadele Müze Evi ve Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi, ilçemiz okul öğrencileri tarafından büyük ilgi görüyor.

    Fatih Ortaokulu öğrencileri müzeleri gezdi

    Fatih Ortaokulu öğrencileri, Mübadele Müze Evi’ni ve Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi’ni gezdi.