“Ülkemizi en güzel yerlere taşıyacağız”

“Ülkemizi en güzel yerlere taşıyacağız”

22.04.2024 11:48:22

Nurullah Baldöktü İlkokulu 4/G sınıfı öğrencisi Zeynep Naz Kahramanoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımıza teşekkür ederek, “Ülkemizi en güzel yerlere taşıyacağız” sözü verdi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görevini temsili olarak bugün Nurullah Baldöktü İlkokulu 4/G sınıfı öğrencisi Zeynep Naz Kahramanoğlu'na bıraktı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde Zeynep Naz'a, Okul Müdürü Serhat Baykal ve öğretmeni Nadide Girgin eşlik etti.
“ÇOK GÜZEL BİR ÜLKENİN ÇOCUKLARIYIZ”
Zeynep Naz Kahramanoğlu, öncelikle kendini tanıttı, ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlenerek yaptığı konuşmasında şu sözlerine yer verdi: “Hepimizin bildiği gibi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan 1920'de TBMM'ni açmış ve bu önemli günü biz çocuklara armağan etmiştir.
Dünya çocuklarının imrenerek baktığı bir bayram sabahı olan bizler, çok güzel bir ülkenin çocuklarıyız. Bu gururla hepimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.
“ATATÜRK VE MİLLİ MÜCADELE KAHRAMANLARIMIZA MİNNET VE SAYGIYLA…”
Dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı dünya çocuklarıyla paylaşan tek ülke olma gururunu bizlere yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Milli Mücadele kahramanlarımıza minnetlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
Ayrıca bizleri makamında ağırlayan, makamın asıl sahibi olan Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ilçemiz çocukları adına teşekkür ediyorum.
“ÜLKEMİZİ EN GÜZEL YERLERE TAŞIYACAĞIZ”
Bizler vatanımızı ve bayrağımızı korumayı, çalışkan ve dürüst olmayı değerli öğretmenlerimizden, kıymetli anne ve babalarımızdan öğreniyoruz. Bugünün çocukları, yarının büyükleri olarak sizlerden aldığımız bu emanetle ülkemizi en güzel yerlere taşıyacağız. Bizlere verdiğiniz değer ve sevgiye layık olacağız.
“TÜM DÜNYA ÇOCUKLARINA BARIŞ DOLU GÜNLER”
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm dünya çocuklarının barış dolu günlerde, neşeli şarkılar söyleyeceği, eğlenceli oyunlar oynayacağı, çocuk haklarından eksiksiz faydalanacağı nice bayramlar diliyorum.”
Renginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP