Duru’dan birlik ve beraberlik yemeği

Duru’dan birlik ve beraberlik yemeği

25.06.2019 10:12:12

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru iki yıllık yönetimi boyunca destekte bulunan tüm kulüp delegelerine bir yemek vererek teşekkür etmeye hazırlanıyor.

TFF 3. Lig ekiplerinden Silivrispor'da Başkan Akgün Duru tüm delegelerin davetli olduğu bir yemek organize ediyor. Silivri sahilde bulunan Soyaslan Şömine Restoranda Çarşamba akşamı saat 20.00'da verilecek yemeğe olağanüstü kongrede aday olan isimler ve yönetim kurulu üyelerinin de katılımı bekleniyor.
Tüm delegeleri davet eden Başkan Akgün Duru açıklamasında; “Çok kıymetli Silivrispor ailem, 2 yıl boyunca bana ve yönetim kuruluma göstermiş olduğunuz güven, anlayış ve destek için öncelikle her birinize çok teşekkür ediyorum. 2 yılın en büyük ödülü sizlerin sevgisi ve itimadıydı. Bundan dolayı sizlere minnettarım. Ama her güzel şey gibi bu sürecin de sonuna geldik. Kulübümüzün çok yakın zamanda kongresi var.
Bu vesileyle genel kurulumuzu yapmadan önce Şahsım ve Yönetim Kurulum olarak tüm üyelerimizin katılımıyla gerçekleşecek bir “Birliktelik yemeği” organize ederek sizlerle bir araya gelip helalleşmek istiyoruz. 26.06.2019 çarşamba günü saat 20.00 da Soyaslan Şömine Restorant'ta gerçekleşecek yemeğimize katılımınızı rica eder, saygı ve sevgilerimi sunarım. Silivrispor Kulübü Yönetim Kurulu Adına Kulüp Başkanı Akgün Duru” diyerek sözlerini tamamladı.
Haber:
Engin AKIN

YORUM YAP