Duru, Çolakoğlu ve Şahin tesis için kolları sıvadı

Duru, Çolakoğlu ve Şahin tesis için kolları sıvadı

9.09.2021 14:23:02

Yeni sezon için kolları sıvayan Silivrispor'da Başkan Akgün Duru, İkinci Başkan Nuri Çolakoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin oyuncuların konaklayacağı yeni tesis binası için yoğun mesai içinde çalışıyor.

Silivri Stadı'nın yıkılması ile ilgili çalışmaların hızlanması ile birlikte dışarda kalmak istemeyen Silivrispor yönetimi var gücü ile yeni bir tesis arayışı içine girdi. Yeni planlamalarda Kaymakamlık binası ile birlikte birçok kamu binasının da içine alınacağı proje ile gündeme gelen Silivri Stadı içinde bulunan Silivrisporlu oyuncuların konakladığı, toplantı yaptığı ve yemekhanesinin bulunduğu bina da yıkılması gündemde. Bu proje ile birlikte yeni sezon öncesi sokakta çaresiz kalmak istemeyen Silivrispor'da Başkan Akgün Duru, İkinci Başkanı Nuri Çolakoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin ile birlikte İBB Müjdat Gürsu Tesisleri içinde bulunan boş bir bölüme proje uygulatılıyor.

YENİ BİNANIN PROJESİ YUSUF ÖLÇER'DEN

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapılan görüşmeler neticesinde Silivri'nin tanınmış mimarlarından olan Yusuf Ölçer projeyi üstlendi. Gümüşyakalı olan Yusuf Ölçer yeni projesi için gerekli ölçümleri yapmaya başladı. Yeni yapılacak olan proje içinde alt katta oyuncuların yemekhanesi ile birlikte toplantı salonları ve teknik ekip çalışma odaları olması planlanırken tesisin üst katında ise oyuncuların konaklayabilecekleri ve dinlenebilecekleri odalar planlanıyor.

PROJE BİTTİKTEN SONRA İBB'DEN ONAY ALINACAK

Mimar Yusuf Ölçer tarafından tamamlanacak olan projenin ardından İBB Müjdat Gürsu içinde yapılması planlanan tesisin onayı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan randevu alınarak gerekli izinlerin çıkabilmesi adına girişimler içinde randevular alınmaya başlandı.

YORUM YAP