Doğa Eğitimi başarıyla tamamlandı

Doğa Eğitimi başarıyla tamamlandı

10.07.2018 09:40:39

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu ve Trakya Üniversitesi işbirliğinde, TÜBİTAK'ın desteğiyle Yıldız Kaşifleri Doğa Eğitimi projesi uygulandı.

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu ve Trakya Üniversitesi'nin ortaklığında düzenlenen, TÜBİTAK'ın da desteğini alan Yıldız Kaşifleri Doğa Eğitimi Projesi, 02-06 Temmuz 2018 tarihleri arasında Kırklareli Yıldız Dağları Doğa Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünden Doç. Dr. Utku Güner'in proje yürütücüsü olduğu kadroda Prof. Dr. Murat Yurtcan, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kaya, Yrd. Doç. Dr. Necmettin Güler, Mustafa Elibol, Aslıhan Dikmen, Rukiye Demir, Kahraman Burak Sancak, Ali Ay, Nevin Elibol, Ayşe Karaman, Yeliz Sancak, Canan Tiber, Cansu Dumlu ve Elif Güllü yer aldı. Projeye Orman Ve Su İşleri Bakanlığı 1.Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şubesi de ayni olarak destek verdi.
İlçemiz ortaokul öğrencilerinin gönüllü olarak katıldığı 5 günlük doğa eğitiminde, doğa gözlemlerinin yanı sıra doğadaki cansız varlıklara dikkat çekmek için çeşitli aktiviteler düzenlendi (drama, spor, atölye vb. çalışmalar), çocukların biyolojik çeşitlilik konularını zevkli bir yolla öğrenmeleri sağlandı.
Yıldız Kaşifleri Doğa Eğitimini tamamlayan öğrencilere Başarı Belgeleri ve madalyaları tebrikler eşliğinde takdim edildi.

ELİBOL, TEŞEKKÜR ETTİ
Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Müdürü Mustafa Elibol, projeye destek sunanlara şu sözlerle teşekkür etti: “Trakya Üniversitesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz “Yıldız Kaşifleri Doğa Eğitimi” projemizin uygulama eğitimini gerçekleştirdik. Proje yürütücümüz Doç. Dr. Utku Güner'e, projemizin uzman kadrosunda yer alan Prof. Dr. Murat Yurtcan'a, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kaya'ya, Yrd. Doç.Dr. Necmettin Güler'e, eğitmenlerimiz ve rehberlerimize, projemize ayni destek veren Kırklareli DKMP şube müdürü Murat Bey'e ve Cansu Hanım'a, Yıldız Dağları Doğa Eğitim Merkezi personeline, Dereköy gümrük kapısı yetkili personeline, Güriş Zeliha Res personeline ilgileri için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.”
Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki EKPSS Türkiye Birincisi Silivri’den
Sonraki »

YORUM YAP