Cumhurbaşkanı ziyareti meyvelerini vermeye başladı

Cumhurbaşkanı ziyareti meyvelerini vermeye başladı

20.03.2020 16:13:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Silivri ziyaretinden sonra Başkan Volkan Yılmaz, “Ne istedi?”, “Neden bir şey istemedi?” soruları gündeme gelirken ikilinin buluşmasından sonra tahsis talepleri bir  bir onaylandı, yatırımların önü açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu açılışı nedeniyle 7 yıl sonra ilk kez, geçtiğimiz günler yeniden ilçemize gelen ve bu esnada Silivri Belediyesi'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ile buluşması sonuçlarını hissettirmeye başladı.

SİLİVRİ BELEDİYESİ'NİN 6 TAHSİS TALEBİ ONAYLANDI

Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanının ziyaretinden sonra Silivri Belediyesi'nin değerlendirmesi devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına iletilen 6 adet tahsis talebi geçtiğimiz günler içerisinde onaylandı. Bunların arasında Silivri stadı ile Engelli Koordinasyon Merkezi'nin bulunduğu alanın Millet Parkı ve Hükümet Konağı yatırımı için tahsisi, köy pazarının arka kısmı, kaymakamlık arkası ve Arıkan Ailesinin ilçemize bağış olarak kazandıracağı engelsiz park da yer alıyor.

HÜKÜMET KONAĞI YATIRIMI İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ 2020 YATIRIM PROGRAMINDA

Öğrenildiğine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talebine olumlu yanıt vererek Hükümet Konağı ( Kaymakamlık, Nüfus Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü de dahil) ile ilgili yatırımı bakanlığın 2020 programına aldı.

MİLLET PARKI TAMAM, KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN GİRİŞİMLER DEVAM EDİYOR

Çorlu'da yapılan projenin aynısı Hükümet Konağı olarak stadın yerine planlanırken, toplamda 50 dönüm üzerindeki alanda Millet Parkı ile son girişimler çerçevesinde bir Kültür Merkezi yatırımı dahil edilmek isteniyor.

Sevginar SALİ

 

 

 

YORUM YAP