Çoraklı ailesinin gururu

Çoraklı ailesinin gururu

7.07.2017 09:35:22

Atatürk Anadolu Lisesi'nden okul birincisi olarak mezun olan Yasemin Çoraklı, Mimarsinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesini başarıyla tamamlayarak Onur Belgesi aldı.

Geçtiğimiz yıl yine başarılarını gazetemiz eğitim sayfalarına taşıdığımız Yasemin Çoraklı, ailesi, sevenleri ve eğitimcilerini yeni başarısıyla gururlandırdı. İlçemiz esnaflarından Suat ve Gülay Çoraklı'nın kızı Yasemin Çoraklı, Atatürk Anadolu Lisesi'nden okul birincisi olarak mezun olup Mimarsinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesini kazanmıştı. 2015-2016 eğitim-öğretim yılını okul birincisi olarak tamamlayıp Mimarlık bölümünü temsilen okulu tarafından yurt dışı gezisine layık görüldü. Çoraklı, Barselona'ya giderek mimarı yapısını inceleme fırsatı buldu, başarısı karşısında aldığı ödülle mesleğine katkı sundu, tecrübeler edindi.
Yasemin Çoraklı, Mimarsinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 2016-2017 eğitim-öğretim yılı mezunları arasındaydı. Çoraklı, yükseköğretimini de başarıyla tamamlayarak Onur Belgesi aldı.

Renginar SALİ

YORUM YAP