Çolakoğlu; “İlk yarıyı galibiyetle kapatacağız”

Çolakoğlu; “İlk yarıyı galibiyetle kapatacağız”

13.12.2019 10:31:02

Silivrispor As Başkanı Nuri Çolakoğlu hafta sonu oynanacak Çankaya maçını kazanıp ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istediklerini belirtti.

 

Hafta sonu Ankara deplasmanında Çankaya takımı ile karşılaşacak olan Silivrispor'da As Başkan Nuri Çolakoğlu açık ve net konuştu ve maçı kazanacaklarını belirtti. Yaptığı açıklamasında Çolakoğlu; “Ligin ilk yarısında 16 maç oynadık. Her biri birinden zorlu maçlardı. Lige kötü başladık fakat her geçen hafta üzerine koyarak iyi duruma geldik. Ancak son 5-6 haftadır istenilen futbolla biraz nefes almaya başladık. Bu istikrarımızı Buca maçında da sürdürmek istedik ama ayağımıza kadar gelen fırsatları iyi değerlendiremedik. Rahat kazanabileceğimiz bir maçı maalesef ki berabere tamamlamak zorunda kaldık. Buca maçını kazansaydık ligin ilk yarısında çok daha iyi bir yerlerde olabilirdik.

 

Şimdi geriye dönüp bakmanın bir anlamı yok. Çıkartacağımız dersler var ve onları aldık. Hafta sonu oynayacağımız Çankaya maçına odaklandık. Kolay bir maç olmayacak. Son derece iyi ve zorlu bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Geçtiğimiz hafta sonu da deplasmanda ligin güçlü takımlarından olan Karaköprüspor'a mağlup oldular. Dikkatli olmamız gereken bir maç. Bizim bu maçtan mutlak suretle puan ya da puanlar almamız gerekiyor. Rakibimizin hedefleri belli muhtemelen play-off yarışının içerisinde olmaya devam edecekler ama onların hangi konumda olduklarından ziyade bizim ne durumda olduğumuz çok daha önemli. Kazanmak için tüm enerjimizi sahaya yansıtacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

 

YORUM YAP