CHP’yi eleştirdi, Yıldırım’ın vaatlerini savundu

CHP’yi eleştirdi, Yıldırım’ın vaatlerini savundu

12.06.2019 10:18:27

İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın Silivri ile ilgili kara ve deniz ulaşım vaatlerini savunan Ferhat Gezeren, CHP'nin eleştirilerini “Kabul edilemez” olarak değerlendirdi.

AK Parti geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden Ferhan Gezeren, İBB Başkan Adayları Binali Yıldırım'ın seçim vaatlerine yönelik CHP eleştirilerine yönelik değerlendirmede bulundu.

GEZEREN: NE KADAR VİZYONSUZ OLDUKLARINI BİR KEZ DAHA TECRÜBE ETTİK
Sosyal medya hesabından konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Gezeren, bazı noktalara şu şekilde dikkat çekti: “Silivri temasları esnasında bazı müjdeler veren Binali Yıldırım'ın, bu söylemleri bazı kesimleri, özelliklede CHP Silivri Örgütünü ciddi anlamda rahatsız etmiş. 10 yıldır yönettikleri Silivri'de restorasyon yapmaktan ve heykel dikmekten başka icraatı olmayanların ne kadar vizyonsuz olduklarını bir kez daha tecrübe etmiş olduk...

“YILDIRIM'IN MÜJDELERİ AÇIK VE NET”
Binali Yıldırım'ın vermiş olduğu müjde İstanbul Edirne arasında uzun yıllardır hizmet veren tren yolu ile alakalıydı. CHP örgütü bu tren yolunun zaten var olduğunu, uzun süredir tadilatta olduğunu, seçim üzeri alelacele açılmak istendiğini ve milletin kandırıldığını iddia etmiş. Oysaki Sn. Binali Yıldırım'ın müjdeleri gayet açık ve netti…

“SİLİVRİ'DEN HIZLI TRENE BİNİLEBİLECEK VE SADECE EDİRNE'YE VE İSTANBUL'A DEĞİL, ANKARA'YA, ESKİŞEHİR'E, KONYA'YA HATTA KARSA BİLE GİDİLEBİLECEK”
Öncelikle var olan bu tren yolunun raylarının tamimiyle yenilendiğini söyledi... Daha önce sadece İstanbul Edirne seferini yapan bu hattın artık hızlı trenle hizmet vereceğini ve Marmaray'la entegre haline getirileceğini söyledi. Yani Silivri'den hızlı trene binilebilecek ve bu trenle sadece Edirne'ye ve İstanbul'a değil, Ankara'ya, Eskişehir'e, Konya'ya hatta Karsa bile gidilebileceğini söyledi.
Bunun içinde herhangi bir tarih vermedi… Görev süresi içinde tamamlanacağını ifade etti.

“CHP'NİN ELEŞTİRİLERİ KABUL EDİLEMEZ”
Yani Silivri CHP Örgütü'nün iddia ettiği gibi ne eski kullanılan bir hat olacak, nede alelacele açılıp bir eksiklik yaşanacak. Silivrili hemşerilerimiz adına sevinmeleri gereken hatta kendilerinin bile faydalanacağı bu yeni hizmeti, sırf eski bir hat kullanılacak diye görmezden gelmeleri ve eleştirmeleri kabul edilemez…

“ALLAH'TAN CHP'LİLER DENİZ SEFERLERİNE DE İTİRAZ ETMEDİLER!”
Binali Yıldırım aynı zamanda halihazırda hiçbir yere sefer yapılmayan Silivri limanından Adalar ve Mudanya'ya seferler düzenleneceğini de söyledi. Allah'tan CHP yönetimi Silivri'de zaten liman var diye buna da itiraz etmediler...”

YORUM YAP