CHP: Her bir kuruşun hesabını iktidardan soracağız

CHP: Her bir kuruşun hesabını iktidardan soracağız

14.04.2021 12:49:16

CHP'nin iktidara yönelttiği “128 Milyon Dolar nerede?” sorusunun yer aldığı parti binalarına asılan pankartın kolluk kuvvetlerince indirildi. Ana muhalefet hesap sorma kararlılığını yeniledi.

CHP İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile binalarına astıkları ve “128 Milyon Dolar nerede?” sorusunu sordukları pankartın kolluk kuvvetlerince indirildiğini kamuoyunun dikkatine şu paylaşımla sundular; “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi olarak anayasal hakkımızı kullanarak çok basit bir soru sormuştuk: “128 Milyar Dolar nerede?” İktidar sahipleri soruyu beğenmemiş olacaklar ki, an itibariyle astığımız pankart kolluk kuvvetlerince İlçe Başkanlığımızdan vinç yardımı ile kaldırılmıştır. Cevaplamak istemediğiniz sorulardan bu şekilde kaçamazsınız; Sakın unutmayın, bizim inadımız 128 Milyar'dan bile daha büyüktür. İnatla soracağız! #128MilyarDolarNerede? Her bir kuruşun hesabını bir bir bu iktidardan soracağız.”

“128 Milyon Dolar nerede?” şeklindeki pankartın indirilmesinden sonra CHP İlçe Binasına  “Susmayacağız, korkmayacağız, yılmayacağız” yazılı olan asıldı ve ana muhalefet “Sözümüz var, cevabımızı alana dek sormaya devam edeceğiz!” mesajını verdi.

YORUM YAP