Çatalcaspor kendinden emin 1-1

Çatalcaspor kendinden emin 1-1

8.09.2019 12:45:39

TFF 3. Lig 1. Grupta oynanan maçta Çatalcaspor ev sahibi olarak çıktığı maçta güçlü rakibi Sultanbeyli Belediye ile puanları paylaştı.

 

Çatalca Stadı'nda oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 beraberlikle sonuçlanırken devreyi 1-0 önde kapatan konuk takım ikinci yarıda beraberlik golüne engel olamadı. Sezonun ilk maçında deplasmanda Tokatspor'u 2-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan Çatalcaspor, ilk yarıda vasatın altında bir oyun ortaya koyduğu maçta ikinci yarıdaki oyunuyla 1 puan alarak zirve yolundaki avantajını bir anlamda korumuş oldu. Taraftarların büyük bir ilgi gösterdiği maçta Çatalcaspor ilk yarı boyunca vasatın üstüne çıkamadı. Orta sahada çoğalmakta zorlanan, savunmada çakılı oynayan Sarı kırmızılılar ilk yarı boyunca kalesinde önemli tehlikeler atlattı. Rakip kalede etkili olamayan ev sahibi ekip 40. Dakikada Muhammet Enes'in golüne de engel olamayınca soyunma odasına 1-0 yenik gitmek zorunda kaldı.

 

İkinci yarı Çatalca üstünlüğü

Maçın ikinci yarısında daha etkili bir oyun ortaya koyan Çatalcaspor 59. dakikada Ömer Sezgin'in golüyle skoru 1-1 yaptı. Kalan sürede başka gol olmayınca iki takım da sahadan puanları paylaşarak ayrılmak zorunda kaldı.

YORUM YAP