“Bulaşıcı olan iyiliktir” projesine Silivrili sanatçılardan katkı

“Bulaşıcı olan iyiliktir” projesine Silivrili sanatçılardan katkı

1.10.2020 12:46:31

Silivrili sanatçılar Rabia Gürleyen ve Nursel Balpınar, Türk Eğitim Vakfı ve Port Art sanat galerisi tarafından başlatılan “Bulaşıcı olan iyiliktir” projesine desteklerini esirgemedi.

Türk Eğitim Vakfı ve Port Art sanat galerisi işbirliği ile Korona Kahramanlarına Vefa Fonu'na sanatla destek olmak amacıyla 'Bulaşıcı olan iyiliktir' adı altında bir proje başlatıldı. Proje kapsamında müzayede açıldı. Dileyen müzayedeye eser bağışlayabilir veya eser satın alarak destekte bulunabilir.

SİLİVRİLİ SANATÇILAR DESTEK SUNDU

Projenin müzayedesine Silivri'den seramik sanatçısı Rabia Gürleyen ve Ressam Nursel Balpınar da eserlerini bağışlayarak destekte bulundu.  

“BULAŞICI OLAN İYİLİKTİR” PROJESİNE NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?

TEV Korona Kahramanlarına Vefa Fonu'na sanatla destek olmak amacıyla yola çıkılan  'Bulaşıcı olan iyiliktir' projesinin müzayedesi açıldı. Eserleri inceleyebilir ve destek olmak için eser satın alabilirsiniz. Tüm eserler için bir başlangıç fiyatı konuldu. İlgilendiğiniz esere fiyat vermek için siteye üye olmanız gerekmekte. Müzayede süresince esere verilen fiyatı takip etmeniz gerekmekte. Süre bitiminde, eser, en yüksek fiyat verene satılmış olacak. İnternet satışları 15 Ekim 2020 tarihinde son bulacak. Satın alınan eserin ücreti 15 Ekim-25 Ekim arasında Türk Eğitim Vakfı'na bağış olarak yatırılmalı. Eseri satın alan kişi, TEV 'e makbuz karşılığı ödeme yaparak eseri elden teslim alabilir ya da kargoyla kendisine gönderilir. Satın alınan eserin sergilenecek olması durumunda, eser, sergi sonrası alıcıya teslim edilecek.

Sergi, 29 Ekim 2020 tarihinde Beşiktaş MKM'de 'Cumhuriyet Sergisi' adıyla yapılacak. Müzayede boyunca satılmayan eserler listelenerek duyurusu yapılacak ve tamamı bir tutanakla TEV'e bağışlanacak. Müzayede, 15 Ekim 2020 günü gece saat 00.00 itibarıyla kapanacak. Esere en yüksek fiyat teklifi veren kişi o eserin sahibi olacak.

20 Ekim 2020 tarihine kadar TEV'in aşağıdaki hesabına EFT/havale işlemi ile bu tutarı bağış olarak gerçekleştirmeniz, açıklama kısmına “Bulaşıcı Olan İyiliktir diyerek xxxx@gmail.com” (buraya kendi emailinizi) yazmanız rica olunur. Bu email adresine TEV tarafından bağış makbuzu yollanacaktır.

Yapmış olduğunuz EFT makbuzunu korpi@portart.org adresine email olarak yolladığınızda teklif verdiğiniz eser size belirteceğiniz adrese kargo ile yollanacak.

Hesap bilgileri ise şu şekilde: Garanti Bankası, Şube Kodu 528, Meşrutiyet şubesi, Hesap No: 6295766, IBAN: TR13 0006 2000 5280 0006 2957 66

Renginar SALİ

 

 

  1. Rabia Gürleyen Rabia Gürleyen

    İçinde iyilik olan toplumsal fayda olan her şeye her zaman desteksiniz. Çok teşekkürler.

YORUM YAP