Bozoğlu: Milletimizden aldığımız güçle çalışmaya devam ediyoruz

Bozoğlu: Milletimizden aldığımız güçle çalışmaya devam ediyoruz

4.10.2021 08:54:55

“Coşku ve heyecanla 2023'e yürüyoruz” diyerek hafta sonu toplanan AK Parti Silivri İlçe Danışma Meclisinde konuşan İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Siyasetin tek öznesi olarak bildiğimiz milletimizden aldığımız güç ve ilhamla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

İl Başkan Yardımcıları İsmet Öztürk, İlçe koordinatörleri Tuncay Çokyaman, Onur Yalçınkaya, Kadın Kolları İlçe koordinatörü Gaye Koz, İl yönetim kurulu üyeleri Fatih Kahraman, Tarkan Burçak Uygun, Serkan Güleç, ilçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ve teşkilat üyelerinin katılımlarıyla, AK Parti Silivri İlçe Danışma Meclisi “Coşku ve heyecanla 2023'e yürüyoruz” motosu ile 2 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleştirildi.

BOZOĞLU: KARDEŞLİK ŞARKILARINI, HER ZAMANKİNDEN DAHA GÜR BİR SESLE SÖYLÜYORUZ

Toplantıya dair paylaşımında AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu şu ifadelere yer verdi: “Teşkilat gündemli ilçe danışma meclisimizde, 2023 hedeflerimize giden yolda, birlik beraberlik ve kardeşlik şarkılarını, her zamankinden daha gür bir sesle söylüyoruz.

“2023 VE 2024'E EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Her gün, azmini ve inancını yeni baştan tazeleyen Silivri Teşkilatı olarak, 2023 ve 2024'e emin adımlarla ilerliyoruz.

Danışma meclisimize teşrif eden İl Teşkilat Başkanımız İsmet Öztürk, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz Tuncay Çokyaman, Tarkan Burçak Uygun, Onur Yalçınkaya, Fatih Kahraman, Serkan Güleç ve teşkilatımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

“MİLLETİMİZİN EN GÜZEL GELECEĞİ YİNE AK PARTİ OLACAKTIR”

Samimi gayretimiz ve çalışmalarımızla milletimizin en güzel geleceği yine AK Parti olacaktır. Kurulduğumuz günden beri ilkemiz, en temel hakikatimiz milletle siyasettir. Siyasetin tek öznesi olarak bildiğimiz milletimizden aldığımız güç ve ilhamla çalışmaya devam ediyoruz.”

 

YORUM YAP