Balcıoğlu: Silivri’de iktidar olmadan bize uyku yok!

Balcıoğlu: Silivri’de iktidar olmadan bize uyku yok!

5.01.2020 18:28:39

CHP'nin İlçe Kongresinde söz alan İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu katılımcıları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adına selamlarken, tavsiyelerini de sıraladı.

Bola Balcıoğlu'nun İlçe Kongresinde yaptığı konuşma aynen şu şekilde: “Cumhuriyet Halk Partisi, dilekçesi İçişleri Bakanlığına verilerek kurulmuş bir parti değil, Sakarya Dumlupınar Savaşlarında hayatlarının baharında toprağa düşen şehitlerimizin kanlarıyla mühürlenmiş bir partidir. Bizlerin hedefi o mavi gözlü dev komutanın izinde “En büyük mirasım” dediği Cumhuriyet Halk Partisi olarak 2024 seçimlerinde Silivri'de halkla beraber iktidar olmak. Yemin ettik ve bu yeminimizin sonuna kadar takipçisi olacağız. Silivri'de iktidar olmadan bize uyku yok. İstanbul'da zaten iktidarız. Akabinde Türkiye'de iktidar olmalıyız.

BALCIOĞLU TAVSİYELERDE BULUNDU

Böylesine önemli bir göreve talip olan iki tane İlçe Başkan adayı arkadaşlarıma bir tavsiyem olacak. Parti içerisindeki tüm kırgınlıkları gidermek için aday oldunuz. İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü, inşa etmek için aday oldunuz. Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasete daha etkin ve daha verimli bir şekilde önemli yerlere taşımak için aday oldunuz. Partimizi önce Silivri'de, sonra Türkiye'de iktidar yapmak için aday oldunuz. CHP, Türkiye'nin umudu olacak. CHP'ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Sorumluluk hepimizde. Hepimiz daha fazla çalışmak ve daha fazla emek harcamak zorundayız. Daha da önemlisi birbirimizi sevmek zorundayız. Sevmek sözcüğünü kalbimize yerleştirmek zorundayız. Başarıyı yakalamak kolay, devam ettirmek zordur.

“SEÇİM GELİP GEÇER ASIL OLAN ÖRGÜTTÜR, CHP'DİR”

CHP'de alın teri asla kaybolmuyor. Gün geliyor hakkını ödüyor. Her seçim gelip geçer. Asıl olan örgüttür, CHP'dir. Her neferinde mücadeleye adanmış, davasına inanmış cesur insanlar olmuş, olmaya da devam edecektir. Yeniden Atatürk ve yeniden laik çağdaş Türkiye… Şimdi sevdamız Cumhuriyet Halk Partisi… El ele vermeliyiz. Kongremiz hayırlı olsun.”

YORUM YAP