Anka yeni yerinde hizmetinizde

Anka yeni yerinde hizmetinizde

15.10.2019 16:21:48

Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği, açılışını yeni yerinde 13 Ekim 2019 Pazar günü yoğun katılımla gerçekleştirdi. 

Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği (APDER), 13 Ekim 2019 Pazar günü açılışını gerçekleştirdi. Alibey Mahallesi Aziz Sokak, No: 19, Kat: 5 Silivri adresindeki yeni yerinde hizmete devam edecek olan derneğin açılış törenine eğitim camiası yoğun ilgi gösterdi.

Başak Ticaret yetkilisi Nazmi Sakarya, Rumeli Güvenlik koruma yetkilisi Ziya Şenkul, Özak Sanat ve ailesi, Piri Mehmet Paşa İlkokulu Müdürlüğü ve öğretmenleri, Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü ve öğretmenleri, Eğitim -İş Sendikası, Gazi İlkokulu Müdürlüğü ve öğretmenleri, Özvarnalı Sigorta, Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği yetkililerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Dernek yetkilileri; Psikolog Yaprak Gülmez, Klinik Psikologlar Begüm Uçman ve Tuğçe Mutlu Güneş, konuklarının hayırlı olsun ve başarı dileklerini kabul ettiler.  

Çocuk, Ergen ve Yetişkin Terapileri, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Oyun Terapi, Zeka ve Dikkat Testleri hizmeti sunan Anka Psikolojik Destek ve Eğitim Derneği (APDER), çeşitli etkinlikleriyle bireyleri bilinçlendirmeye ve her türlü sıkıntılarında yanlarında olarak psikolojik destek sunuyor.

Derneğe 0506 830 0741-0554 388 3176 nolu telefonlardan ulaşabilir ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri'den...
Sonraki »

YORUM YAP