Alkışlar genç oyuncu Mert Görgülü’ye

Alkışlar genç oyuncu Mert Görgülü’ye

14.01.2021 09:56:35

Bodrumspor'da altyapıdan yetişip A takıma yükselen 18 yaşındaki genç oyuncu Mert Görgülü, ilk profesyonel sözleşme parası ile köyündeki gençlere tablet aldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bodrumspor'da altyapıdan A takıma yükselerek profesyonel olan 18 yaşındaki Mert Görgülü, aldığı ilk transfer parasıyla köy çocuklarına tablet aldı. Yeşil beyazlı takımın altyapısından yetişen Mert, profesyonel olarak A takım ile sözleşmesini yaptı, alkışlanacak bir harekete imza attı. Mert Görgülü, profesyonel olarak yaptığı sözleşme sonucunda aldığı ilk para ile Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Sarıcaova Köyü İlkokulu'nda öğrenim gören 15 çocuğa tablet alarak bağış yaptı. Görgülü, doğduğu köye giderek ziyaret ettiği okul önünde öğrencilere tabletlerini hediye etti ve “Profesyonel olarak futbol oynamaya başladığımda bunun için kendi kendime söz vermiştim. Bu ülke ne çekiyorsa eğitimsizlikten çekiyor, önümüzdeki zamanda da gücüm yettiğince eğitime destek vermeye devam edeceğim. Çocukların sevindiğini görmekten ben de çok mutlu oldum” şeklinde konuştu.

2002 doğumlu Mert Görgülü, 2013 yılında Bodrumspor altyapısı ile futbola başladı. 2017 yılında Bursaspor'a transfer olan genç oyuncu 1 sezon Elit Akademi U-16 liginde mücadele ettikten sonra 2018'de tekrar Bodrumspor'a geri döndü, Geçtiğimiz yıl Bodrumspor ile profesyonel sözleşme imzalayan genç oyuncu Bodrumspor'un 2.Lig kadrosunda futbol yaşamına devam ediyor.

YORUM YAP