Akören ve Bekirli sağlık ocağına kavuşuyor

Akören ve Bekirli sağlık ocağına kavuşuyor

17.01.2020 14:26:49

Akören ve Bekirli halkına hizmet verecek sağlık ocağı ve lojman inşaatının temelleri atıldı. Yatırım Hayırsever Ayşenur Yıldız Usta tarafından bölgemize kazandırılacak.

Silivri Belediyesi'nin tahsis ettiği yerde iki mahallemizin sağlık ihtiyacını karşılayacak Akören Sağlık Ocağı ve Lojman yapım işinin temel atma köreni 17 Ocak 2019 Cuma günü gerçekleştirildi. Programa Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın yanı sıra Hayırsever Ayşenur Yıldız Usta da iştirak etti. Ayrıca İlçe Grup Sağlık Başkanı Hasan İpekoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve muhtarlar da katılım gösterdiler.

Temel atma ilgili açıklamada bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Akören mahallemizde yapımına başladığımız yeni sağlık ocağı ve lojman binasının temel atma törenini gerçekleştirdik. Hayırsever Ayşenur Yıldız Usta başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Kemal Yıldız Sağlık Ocağı Akören ve Bekirli mahallelerimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

YORUM YAP