AK Parti’den ‘karla mücadele’ bilgi notu

AK Parti’den ‘karla mücadele’ bilgi notu

10.01.2017 10:11:19

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından karla mücadele çalışmalarına ilişkin bir bilgi notu paylaşıldı.

Hafta sonu bölgemiz ve tüm İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı sürecinde yapılan çalışmalar şu şekilde ifade edildi: “Başta Silivri İlçemiz olmak üzere bölgemizi etkisi altına alan etkili kar yağışı nedeniyle, Büyükşehir Belediyemizin ilgili ekipleri tarafından 7/24 çalışma prensibiyle vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için büyük gayret sarf edildi.
İlk önce AKOM tarafından yağışın etkili olacağı günler ve saatler kamuoyuna bildirildi ve vatandaşlarımız dikkatli olmaları için uyarıldı. Daha sonra Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından, kar yağışı başlamadan önlemler alınarak belirlenen yerlere araçlar konumlandırılarak kurum ve kuruluşlara ücretsiz tuz dağıtıldı.
Kar yağışı başlamadan önce ve başladıktan sonra çalışmalarına devam eden ekipler, Silivri'nin 35 mahallesinde, yüzlerce cadde ve sokağında tüm imkânlarıyla birlikte mücadele etti.
Silivri'nin en ücra köşelerinde bile çalışmalarını aksatmayan ekipler, yol açma, tuzlama ve kurtarma hizmetleriyle vatandaşlarımızın yanında oldu.
Sorumluluk alanlarının dışına da çıkan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gerekli tüm önlemleri alarak etkin bir çalışmayla Silivrili hemşerilerimizin yanında oldu.
Devam etmesi beklenen etkili kar yağışı dolayısıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden ekiplerimize, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.
Büyükşehir'in tüm imkânlarıyla Silivri'de bulunmasını sağlayan başta Kadir Topbaş başkanımıza ve Rıfat Kutlu Başkanımıza Silivrililer adına teşekkür ediyoruz.
Olası mağduriyetlerin önüne geçebilmek için siz değerli vatandaşlarımızın mecbur kalmadıkça araçlarını kullanmamaları, kullanacak olanlarında kış şartlarına uygun ekipmanlarla yola çıkmalarını önemle rica ediyoruz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP