Zoru başarıp karnelerini gururla aldılar

Zoru başarıp karnelerini gururla aldılar

14.06.2017 11:29:40

Karne almanın zor iş olduğu Anaokul & İlkokul Eğitim Adası öğrencileri, Kamp Etkinliğinde tüm görevleri yerine getirerek karnelerini almayı başardılar.

Eğitim anlayışı ve uygulamalarıyla, Silivri'miz eğitim sektörüne farkındalık getiren Anaokul & İlkokulu Eğitim Adası ilk eğitim-öğretim yılını tamamladı. Karne Töreni, Kamp etkinliği sonrasında gerçekleştirildi. Öğrenciler için karne almak bu okulda epey zordu. Macera yaşadılar, keşfetmeye devam ettiler, biraz dinlendiler, biraz eğlendiler, yıl boyunca olduğu gibi bu etkinlikte de verilen görevleri başarıyla yerine getirdiler. Azimli çalışmalarıyla kendine hayran bıraktılar.
Kamp etkinliği heyecan vericiydi. Anne ve babaların yardımıyla çadırlar okul bahçesine kuruldu. Sonra veliler uğurlandı. Eğitim Adası öğrencileri, kişisel eşyalarını çadırlara yerleştirdiler. Yemekleri hazırladılar, temizlik yaptılar, bulaşıkları yıkadılar. Oyunlar ve yarışmalarla doyasıya eğlendiler. Daha sonra birlikte sinema keyfi yaşadılar. Fenerleriyle okul bahçesi ve çevresinde keşfe çıktılar. Ateş yaktılar. Çadırlara girerek masal dinlediler. Şansızlıklarına yoğun yağış nedeniyle kamp geceye kalmadan sonlandırılmak zorunda kaldı.
Özgürlüklerini tatma imkânı bulan ve yaşam becerilerini bu etkinlikte de geliştiren minikler, 9 Haziran 2017 Cuma günü karnelerini aldı. Velileri de katılarak heyecanlarına ortak oldu.
Eğitim Adası ailesi ilk eğitim-öğretim yılını tamamlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadı.

EĞİTİM ADASI YAZ OKULU
Anaokul & İlkokul Eğitim Adası, Yaz Okulu imkânı sunuyor. Alışagelmiş sıradan yaz okullarından farklı bol eğlenceli, bol partili, gece kampının olduğu, çocukların fiziksel aktivitelerle desteklendiği, yabancı öğretmen ile İngilizce atölyenin olduğu, 2 haftalık 3 dönemden oluşan Yaz Etkinlik Programı 3/10 yaş çocuklar için 12 Haziran-21 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kaçırmak istemeyenler 0212 728 58 80 nolu telefondan okula ulaşabilir.

Renginar SALİ

YORUM YAP