Dirik: İstifa yalnız bizim kararımızdır

Dirik: İstifa yalnız bizim kararımızdır

14.06.2017 10:40:16

Silivrispor Kulübünün 2. Başkanı Süleyman Gencoğlu'dan sonra Yavuz Dirik, Tuncay Kanburoģlu, Zafer Bıyıklı, Arzu Yalçın, Raşit Yağcıoglu ile birlikte Yusuf Temel, Hüseyin Kızıltan ve Recep Karaköy de Silivrispor yönetiminden istifa etti…

Yavuz Dirik, sosyal medya hesabından “Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın baskısıyla istifa ettikleri” iddialarına cevaben bir açıklama paylaştı.

DİRİK: BİZE İSTİFA BASKISINI KALKO YAPMIŞTIR

Dirik'in gündemdeki istifa sürecine ilişkin beyanı aynen şu şekilde: “Silivrispor'dan ben ve arkadaşlarımın baskı yapılarak istifa ettiğimiz yazılıyor. Bize kimse baskı yapmadı, yapmaz da bunu bizi tanıyanlar bilir. Bize istifa baskısını on aydır yönetim toplantısına çağırmayan Ümit Kalko yapmıştır. Daha önce istifa etmeyi düşünmüştük ama takımın gidişatını etkiler diye sezon sonuna bıraktık. Ümit Kalko'nun önceki basın toplantısında söz ettiği bizden para istediği bunun için toplantılara katılmadığımız külliyen yalandır toplantıların hiç birine çağırılmadık çünkü… Kulübün borçlarını kapattığını söylüyor 1,5 Milyonunu istiyor, kulübün sahibiymiş gibi hareket ediyor.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN RİCASINI KIRMADIĞIMIZ İÇİN GÖREV ALDIK”

Ümit Kalko bana ve arkadaşlarıma gelip “Yönetimime girer misiniz” dese öyle tahmin ediyorum hiç kimse kabul etmezdi. Biz Sayın belediye başkanının ricasını kırmadığımız için görev aldık ama istifa yalnız bizim kararımızdır. Saygılarımla.”

YORUM YAP