Ziraat Odası’nda yeni dönem

Ziraat Odası’nda yeni dönem

25.03.2019 09:59:04

İstanbul Merkez Oda Silivri Ziraat Odası Başkanlığı İl Genel Kurulu toplantısında Silivri Ziraat Odası Başkanlığının 2019-2023 dönemi meclis ve yönetim kurulu belirlendi.

İstanbul Merkez Oda Silivri Ziraat Odası Başkanlığı İl Genel Kurulu'nun toplantısında Silivri Ziraat Odası Başkanlığının 2019-2023 dönemi meclis ve yönetim kurulunda görev alacak isimler belli oldu. Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda kaydedilen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Recep Akıncı, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, meclis üyesi adayları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, delege ve çiftçiler katıldı.

7 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ
Yapılan seçimde Başkanlığa yeniden Metin Gürsu, Başkan Vekilliğine Sebahattin Kaptan, Muhasip Üyeliğe Ahmet Rahmi Gümüşoğlu seçilirken Sabri Özer, Mahmut Şevket Yüksel, Metin Gürsel, Ahmet Erdoğan isimleri de üye olarak yeni dönem listesinde yerini aldı.

GÜRSU: ÇİFTÇİLERİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ
Her zaman çiftçilerin yanında olacaklarını vurgulayan Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, “Çiftçilerimizin hak ve menfaatlerinin korunması, mesleki faaliyetlerinin iyileştirilmesi ve Oda'nın yürürlükteki kanun ve mevzuata uygun olarak yönetilebilmesi için azami gayret içerisinde olmaya bundan sonra da aynı heyecanla devam edeceğiz” dedi. Gürsu, konuşmasının sonunda Genel Kurul'un hayırlı olmasını dileyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Haber Merkezi

YORUM YAP