Yıldırım: Silivrili seçmen “Saadet” demeli

Yıldırım: Silivrili seçmen “Saadet” demeli

25.03.2019 09:58:17

31 Mart'ta Silivri'de yerel seçim yarışına Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı olarak katılacak olan Avukat Şükrü Yıldırım, çalışmalarına Mimar Sinan Halk Pazarında devam etti.

Saadet Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Avukat Şükrü Yıldırım, seçim çalışmalarına Mimar Sinan Mahallesi halk pazarında esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek devam etti. Saadet Partisi İlçe Başkanı Kadir Tokalı'nın da eşlik ettiği Yıldırım'a esnaf ve vatandaşlar ilgiyle yaklaştı.

YILDIRIM: NEFRETE KARŞI SEVGİ, KORKUYA KARŞI GÜVEN, YALANA KARŞI DÜRÜSTLÜK
Yıldırım, “Nefrete karşı sevgi, korkuya karşı güven, yalana karşı dürüstlük ile yerel yönetimlerde göreve talip olduğumuzu ulaşabildiğimiz tüm vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz.
Kaynakların adil şekilde vatandaşlarımızın huzur ve refahı için paylaşıldığı düzenin kurulması adına Saadet Partisi kadrolarının yerelden başlayarak genelde de iktidar olması artık ülkemiz koşulları açısından ertelenemez bir zorunluluk haline gelmiştir. Bıçak artık kemiğe dayandı vatandaşlarımız 31 Mart'ta talana, yalana, yolsuzluklara ve ülke kaynaklarının sorumsuzca israf edilmesine karşı tepkisini hissettirmelidir. Tüm Silivrili hemşerilerimizi 31 Mart'ta Saadet Partisi'ne destek vermeye davet ediyorum. Silivri ‘Saadet'i seçmeli” dedi.
Haber Merkrezi

YORUM YAP