“Zeki, çevik ve ahlaklı gençler yetiştirmeye devam edeceğiz”

“Zeki, çevik ve ahlaklı gençler yetiştirmeye devam edeceğiz”

9.09.2023 12:18:05

Silivri Belediyesi 2023 Yaz Spor Okulu Kapanış Töreninde, çocuklara, gençlere ve ailelerine seslenen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Zeki, çevik ve ahlaklı gençler yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi, Silivri'nin spor, eğitim ve kültürle bezenmeye ve yeni tesislerin kazandırılmaya devam edileceğini paylaştı.

Silivri Belediyesi 2023 Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni, 8 Eylül 2023 tarihinde Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi.
Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye meclis üyeleri Sultan Aşkın, Filiz Güler, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, Amatör Kulüpler Başkanı Ali Tonta, Silivri Belediyesi Spor Koordinatörü Dr. Ahmet Uslu, katılan öğrenci ve velileri arasındaydı. Başkan Volkan Yılmaz, tören alanına çocukların sevgi gösterileri eşliğinde giriş yaptı.
Tören, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
YILMAZ: COŞKULU VE KALABALIK TÖRENDE SİZLERLE BİR ARADA OLMAKTAN MUTLUYUM
Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, törende yaptığı konuşmada şu sözlerine yer verdi: “Böylesine güzel bir atmosferde, coşkulu ve kalabalık törende içinde siz gençlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum.
“SPOR, SANAT VE EĞİTİM TESİSLERİ İNŞA EDECEĞİMİZİ SÖYLEMİŞTİK”
Genç kardeşlerim, annelerinize sözler vermiştik. Silivri, spor ve sanatla bezenmiş bir kent olacak. Spor sahaları, kültür merkezleri gibi eğitim alacağınız tesisler inşa edeceğiz demiştik.
“VAAT ETTİĞİMİZ TESİSLERİN FAZLASINI YAPTIK”
İşte bugün de Bulgaristan Türklüğünün gururu Naim Süleymanoğlu'nun ismini taşıyan spor tesislerinde bir aradayız. Sizleri vaat etmiş olduğumuz tesisleri fazlasıyla yapmış ve kazandırmaya devam ediyor olmak paylaşmamız gereken önemli bir konu.
Göreve geldiğimiz günden beri çocuklarımız bir yabancı dil konuşabilsin, bir spor dalında lisanslı sporcu olabilsin, kültür ve sanat etkinliklerinde yer alıp bir enstrüman çalabilen bireyler olsun istedik.
60 GÜN SÜREYLE 11 BRANŞTA 3753 ÇOCUĞA SPOR EĞİTİMİ
19 Haziran 2023-8 Eylül arasında 60 gün süren 11 branşta 25 eğitmenimiz tarafından 06-15 yaş aralığında 3753 çocuğumuza eğitim verdiğimiz Basketbol, Voleybol, Yüzme, Futbol, Jimnastik, Tekwando, Masa Tenisi, Satranç ve Okçuluk dalında yapmış olduğumuz eğitimin kapanış törenindeyiz.
“ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLI GENÇLİK YETİŞTİREYE DEVAM EDECEĞİZ”
Bu sayfayı kapatırken defteri kapatmıyoruz. Silivri, sanatın, eğitimin, sporun başkenti olmaya devam edecek. Daha büyük ve güzel tesislerde daha güzel imkânlarla çocuklarımıza ve gençlere eğitim vermeye, onlara sporla buluşturmaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifadesiyle zeki, çevik ve ahlaklı gençlik yetiştirmeye devam edeceğiz. Sizin çocuklarınız ve gençleriniz de buna hazır ki şuan burada güzel bir topluluk yer alıyor. Necip Türk milletini daha ileriye, yeni ufuklara yol alabilmesi için onlara yatırım yapacağımızın sözünü veriyorum.
“GENÇLERİMİZİN SPORUN HER DALINI YAPACAKLARI SPOR ADASININ AÇILIŞINDA BERABER OLACAĞIZ”
Yapmış olduğumuz 11 futbol sahası, 2 stadyum, projesi devam eden 9 bin m2'lik kapalı spor salonu, dışarısında bulunan sahalarıyla toplamda 60 bin 2'lik alanı kapsayan, çocuklarımız ve gençlerimiz sporun her dalını yapacakları Spor Adasının açılışında da inşallah beraber olacağız.
Çocuklarımız hiç merak etmesin Volkan ağabeyleri onlarla olmaya, tesis yapmaya devam edecek.
“İYİ Kİ VARSINIZ, İYİ Kİ BİZİMLESİNİZ”
Sizlerle beraber el ele, gönül gönüle yol yürümeye, bu şehre hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz.”
Öğrenciler, hazırlamış oldukları gösterileri sundular.

Renginar Sali

YORUM YAP