Zafer turnuvasında finalistler belli oldu

Zafer turnuvasında finalistler belli oldu

31.08.2020 11:09:19

Küçükçekmece İkitellispor kulübünün organizasyonluğunda gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası'nda yarı finalistler belli oldu.

 

Büyük mücadelede son 4'e kalan takımlar, şampiyonluk için hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. 2008 ve 2009 Doğumluları kapsayan ve 4 Grupta 32 takımı dan 640 minik futbolcunun katılımı ile Grup müsabakalarında büyük heyecanın yaşandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası'nda oynanan çeyrek final müsabakalarının ardından şampiyonluk yolunda son 4'e kalan takımlar, İkitelli spor tesislerinde oynanan seyir zevki yüksek ve bir o kadar da bol gollü geçen karşılaşmaların ardından belirlendi. Müsabakaların oynandığı tesislerde futbol coşkusu ise görülmeye değerdi.

 

İkitelli spor tesislerinde oynanacak 4'lü yarı final serisi ve şampiyonluk müsabakası hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren 2008 ve 2009 Doğumlu minik futbol takımlarında ortak hedef kupa sevinci yaşamak.4 Grupta 32 farklı takımın yarıştığı, 640 sporcunun turnuvayı birinci tamamlamak için mücadele ettiği organizasyonda yarı final kapısını aralayan 2008 'ler de Esenler Öz Yavuz Selim, Söğütlüçeşme, Haznedar, İkitellispor.2009 larda Haznedar, Beylikdüzü Genç Yıldızlar, İkitelli ve Sultangazispor oldu. Farklı renklerin kardeşliğine sahne olan organizasyonun çeşitli Profesyonel kulüpleri altyapı hocaları ve çok sayıda futbolsever altın kramponları yalnız bırakmadı.

 

YARI FİNAL HEYECANI YAŞAYACAK TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM

Küçükçekmece İkitelli spor kulübü Başkanı Abdulselam Ceyhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası'nda çeyrek final müsabakalarının ardından yarı final vizesi alan ekiplere yarı final müsabakaları öncesinde başarılar diledi. Başkan Ceyhan, yarı finaller öncesinde yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

 

“Öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramı Futbol Turnuvası'na katılan tüm sporcularımızı gönülden kutluyorum. Organizasyona katılan tüm futbolcular, organizasyonun şu ana kadar sorunsuz bir şekilde ilerlemesinde büyük emekleri olan hakemlerimize,  görevli hocalarımıza, katılımı sağlayan kulüplerimize ve değerli yönetim kurulu arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta sonu 5 Eylül Cumartesi günü İkitelli spor tesislerinde turnuvanın yarı final ve finaline ev sahipliği yapacak. Şampiyonluk yolunda yeşil sahada yerini alacak olan tüm takımlara başarılar diliyorum.  Ümit ediyorum ki final etabı da organizasyonun genelinde olduğu gibi büyük bir dostluk, kardeşlik ve fair play ortamına sahne olur ifadelerine yer verdi.

 

HABER / Yılmaz AKTEPE

YORUM YAP