Yükselen Mimaroba yeni sezon için toplandı

Yükselen Mimaroba yeni sezon için toplandı

8.08.2022 09:32:55

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligin yeni takımlarından Büyükçekmece Yükselen Mimaroba Spor Futbol takımı 2022-2023 sezonu öncesi toplandı.

Küçükçekmece Metin Oktay tesislerinde toplanan Kırmızı-siyahlılar yeni futbol sezonu öncesi yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular kulüpte toplanıp konuşmalarının ardından Coşkun Balık Restoranda topluca yemek yediler. Büyükçekmece Yükselen Mimaroba Spor Kulüp Başkanı Rasim Yüksel ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu yemekte başkanı Rasim Yüksel açıklamalarda, “Öncelikle yeni futbol sezonu tüm kulüplerimize ve spor camiasına hayırlı olsun Allah kazasız belasız bir lig olmasını diliyorum. Yeni futbol sezonuna birbirinden değerli kaliteli 22 oyuncu transfer ettik transfer konusunda bir sıkıntımız yoktur sadece bir forvete ihtiyacımız var Onu da transfer komitemiz ve hocamızın raporları doğrultusunda kısa zamanda gerçekleştireceğiz.

Futbol takımız 8 Ağustos pazartesi günü Teknik Direktör Zeki Ersoy hocamızı nezaretinde yeni futbol sezonu hazırlıkları için Küçükçekmece Metin Oktay tesislerinde çalışanlara başlayacak 20 gün İstanbul'da çalışmalarımızı sürdürdükten sonra Bolu'da 10 günlük bir kamp dönemi geçirerek yeni sezona hazır bir şekilde girmek arzusundayız. Büyükçekmece Yükselen Mimaroba Spor kulübümüze yani bizleri destekleyen ve yeni futbol sezonda Küçükçekmece Metin Oktay tesisleri kullanım konusunda Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmecespor kulüp başkanımızı Ahmet kurşuna kulübümüz adına teşekkür ederim. Küçükçekmece Metin Oktay tesisleri tepeden tırnağa tüm eksiklerini gidererek futbolcuların her türlü ihtiyacını karşılayacak bir konuma getirdiğimize buradan söylemek istiyorum tekrar bizlere yardımcı olan Küçükçekmecespor kulüp başkanımızı Ahmet Kurşun'a teşekkür ediyorum Küçük, büyük el ele profesyonel lige diyorum.

İnanıyorum ki Küçükçekmece halkına ve sporseverlere güzel futbol izleteceğiz onların desteklerine ihtiyacımızı var bizleri yalnız bırakmayarak destek verirseler bizlerde sezon sonunda onlara şampiyonluk ve 3.'lige çıkma mutluğunu yaşatırız. Burada uzun bir maratona çıkarken deneyimli ve tecrübeli bir ekiple çıkıyorum, geçen sezon takım kaptanlığı ve abilik yapan Sefa Çağlar futbol takımı teknik menajeri, yine Küçükçekmecespor olmak üzere yıllarca çeşitli kulüplerde forma giymiş deneyim ve tecrübelerinden her zaman yararlandığımızı abilik görevi yapan Genel kaptanımızı Resul kaya kulübümüzle ilgili yetkili kişilerdir. Yükselen Mimarobaspor kulübümüzün hedefleri var bizler gereken fedakârlıklarımızı yaptık şimdi futbolcu kardeşlerimiz gereken fedakârlıkları yapacağına inanıyorum yaptıkları fedakârlıklar bizleri sezon sonunda mutlu sona ulaştıracaktır ifadelerine yer verdi.

HABER / Yılmaz AKTEPE

 

YORUM YAP