Yüksekova Komutanlığından teşekkür mektubu

Yüksekova Komutanlığından teşekkür mektubu

5.02.2019 11:16:48

Büyük Çavuşlu 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 2/A sınıfı öğrenci, öğretmen ve velilerinin yapmış oldukları proje kapsamında Yüksekova Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığından teşekkür mektubu g

Büyük Çavuşlu 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu 2/A sınıfı öğrenci, öğretmen ve velilerinin gerçekleştirdikleri proje kapsamında sundukları manevi desteğe Yüksekova Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığından teşekkür mektubu geldi.
Yüksekova Kaymakamlığı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gönderilen teşekkür mektubunda yer alan ifadeler şöyle; “Sevgili öğrencilerimiz ve saygıdeğer öğretmenlerimiz; Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı olarak 2/A Sınıfı öğrencilerinin yazmış oldukları mektupları ve hediyeleri erbaş ve erlerimize dağıttık. Burada verdiğimiz mücadelenin ne kadar kutsal ve anlamlı olduğunu bir kez daha anladık. Yüce Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bize gösterdiği rehberlik ışığında sizlerin huzurlu bir şekilde eğitim ve öğretime devam edebilmesi için mücadelemize devam edeceğiz.
Bizler Yüce Türk Milletinin ve siz geleceğimizin teminatı olan kardeşlerimizin duaları ile ayakta durmaktayız. Sizden tek beklentimiz dualarınızı eksik etmeyiniz. En içten duygularımızla Büyük Çavuşlu 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine ve Türk milletinin evlatlarını özveriyle yetiştiren siz değerli öğretmenlerimize Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı olarak teşekkür eder, eğitim ve öğretim yılınızın başarıyla tamamlanmasını dileriz.”

ÇORBALI: KALBİMİZ VE DUALARIMIZ ASKERLERİMİZLE
Büyük Çavuşlu 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Şendoğan Çorbalı, “Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri ve velilerinin yapmış oldukları proje kapsamında teşekkür yazısı aldık. Rabbim devletimize, Türk askerine zeval vermesin. Kalbimiz ve dualarımız onlarla. Projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.” açıklamasında bulundu.
Renginar SALİ

YORUM YAP