Yine kayıp yine hüsran 1-0

Yine kayıp yine hüsran 1-0

4.02.2018 16:41:29

TFF 2. Lig Beyaz Grup 20. haftasında Bugsaşspor ile Silivrispor Ankara Ostim Stadı'nda bir araya geldi doksan dakikalık müsabakanın ardından karşılaşmayı Bugsaş Spor 1-0 kazandı.

 

İç ve dış sahalarda bir türlü istediği skorları alamayan Silivrispor hafta sonu Ankara deplasmanında karşılaştığı Buğsaşspor'a da 1-0 kaybedince ligdeki durumunu iyice zora soktu. Zorlu geçmesi beklenen Buğsaş maçı için tüm önlemlerini almaya çalışan Silivrispor yönetiminde teknik heyetin yanlış kararları yine maça etki etti. Doksan dakika boyunca maçı okuyamayan ve aldığı kararlarla maçın skoruna da etki eden teknik yönetim için istifa beklentileri de arttı. Müsabakanın özellikle ilk yarısında orta saha oyununu bir türlü golle süsleyemeyen Silivrispor'da orta alan ikinci yarı düşünce oyunun hakimi Buğsaş oldu. Müsabakanın ikinci yarısının 69.dakikasında Yavuz Koç ile 1-0 öne geçen Buğsaş takımı oyun üstünlüğünü de ele alınca kalesinde tehlike görmeden maçı tamamladı.

 

 

Hakem: Yavuz Çetin, Ahmet Ulu, Ali Tuna, Hasan Ertuğan

Bugsaşpor: Oğuz Çalışkan, Kerem Gülbahar, Rıza Efendioğlu, Mahmut Boz, Cebrail Karayel, Erkan Taşkıran (64' Yavuz Koç), Ömer Bozan (77' Ömer Akman), Sertaç Çam, Harun Aydın, Samet Yalçın, İskender Alın (81' Mustafa Çeçenoğlu)

Silivrispor: Batuhan Ünsal, Güray Kula, Süleyman Özdamar, Eşref Korkmazoğlu, Serkan Gürses, Barış Bakır, Ekrem Sarıçam, Yunus Yaşar (81' Hüseyin Eray Karataş), Tolgahan Erbay, Tufan Zahid Arslan (64' Muhammed Öztürk), Furkan Safi (77' İsmail Düzgün)

Skor: 1-0

Gol: 69' Yavuz Koç (Bugsaş Spor)

Sarı Kartlar: 28'Serkan Gürses, 45'Yunus Yaşar, 68' Tufan Zahid Arslan, 90' Hüseyin Eray (Silivri), 68' Kerem Gülbahar, 86' Rıza Efendioğlu, (Buğsaş)

YORUM YAP