Yılmazer’den aday tanıtım toplantısı

Yılmazer’den aday tanıtım toplantısı

20.02.2019 12:54:46

“Unutulmuş duyguları, ötelenmiş kalpleri, vazgeçilmiş gelenekleri yeniden yaşamak için” Fatih Mahalle Muhtar adaylığı yarışına girdiğini belirten Olcay Yılmazer, mahallesi ile ilgili sahip olduğu hayalleri gerçekleştirmek için seçmenden fırsat istedi.

Silivri Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Olcay Yılmazer, Havuzlu Kahve Meydanında, Pazar günü aday tanıtım toplantısı düzenledi.
Fatih Mahalle sakinlerinin yoğun katılım sağladığı toplantıda Fatih Mahallesi Muhtar Adayı Olcay Yılmazer, azalarını tanıttı ve gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri anlattı. Seçimde herkese başarılar dileyen Yılmazer, hoşgörü içinde bir yarış geçmesi vurgusunda bulundu. “Unutulmuş duyguları, ötelenmiş kalpleri, vazgeçilmiş gelenekleri yeniden yaşamak için” Fatih Mahalle Muhtar adayı olduğunu belirten Yılmazer, mahalle ise ilgili hayallerini gerçekleştirmek için seçmenlerden fırsat istedi. Olcay Yılmazer'in listesinde yer alan isimler şöyle: Özcan Abak, Hülya Sezginer, Erdoğan Arcan, Bülent Gülsever, Kerim Karagöz, Hülya Koç, Hüseyin Aksuoğlu ve Şener Akan. Haber Merkezi

YORUM YAP