Yılmaz talimat verdi Değirmenköy Stadı tamamlanıyor

Yılmaz talimat verdi Değirmenköy Stadı tamamlanıyor

11.12.2021 09:18:58

Yapımı tamamlanan ve müteahhidin teslim etmesi beklenen Değirmenköy Stadı'nın çevre peyzaj, düzenleme ve diğer spor alanlarının yapımına Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatıyla başlandı.

Silivri'nin aktif konumda üçüncü stadı olacak olan Değirmenköy Stadı'nda sona az kaldı. Yapımı Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Değirmenköy Stat çevresinde Silivri Belediyesi tarafından Başkan Volkan Yılmaz'ın talimatı ile tenis, voleybol, basketbol, fitness ve çocuk oyun alanları ile birlikte peyzaj işleri hız kazandı. Spor alanlarının yanı sıra bizzat Başkan Yılmaz'ın talimatıyla yol düzenleme, kaldırım ve bordür çalışmaları da aynı hızla devam ediyor. Silivri Belediyesinin çevre düzenlemelerinin ardından stat resmi açılış için hazır hale gelecek.

Silivri'nin İBB Müjdat Gürsu Stadı ve Ortaköy Stadı'ndan sonra üçüncü resmi müsabaka oynanabilecek tesisi olacak olan Değirmenköy Stadı 5000 kişilik seyirci kapasiteli olup, öncelikle Değirmenköyspor, Gümüşyakaspor ve Çantaköyspor'un bu sahada resmi müsabakalarını yapabilme adına dilekçelerini verdiği bildirildi.

ENGİN AKIN

YORUM YAP