Yılmaz: Sporun önemi unutulmamalı

Yılmaz: Sporun önemi unutulmamalı

28.02.2019 12:28:56

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Türkiye Sportif Tarama ve Spora Yönlendirme kapsamında ülke genelinde gerçekleştirilen seçmelerin Silivri İlçe Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ayağını takip etti.

Türkiye Sportif Tarama ve Spora Yönlendirme kapsamında ülke genelinde gerçekleştirilen projenin Silivri İlçe Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ayağı Mimar Sinan İlkokulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz da programı ziyaret etti. İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak yürüttüğü proje hakkında bilgiler alan Yılmaz,  genişlemesi ve 2023'tee hedeflenen başarıya ulaşması için fikir ve öneriler aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yılmaz, “Ailelerimiz en büyük endişesi olan evlatlarımızın yanlış yollara sevk edilmesinin önünde en önemli etken spor, bu kapsamda gerçekleştirilen her faaliyet bizim için önemli. Bu nedenle belediyecilik anlamında üzerimize düşen görevlerle ilgili çalışmalarımız hazır. Sağlıklı ve başarılı nesillere ulaşmak için çalışacağız” dedi.

YORUM YAP