Yılmaz: Sizdeki inanç ve kararlılıkla Silivri değişecek

Yılmaz: Sizdeki inanç ve kararlılıkla Silivri değişecek

28.03.2019 12:56:41

Semizkumlar Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Sizdeki bu inanç ve kararlık varsa değişecek, Silivri kazanacak, gençlik kazanacak, çocuklarımız kazanacak. Silivri'de artık sevgi ve kardeşlik sesini dinleyeceğiz” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, önceki gece Semizkumlar Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Yılmaz, vaatlerini sıraladı ve destek istedi. AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı ve Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Geçmiş dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Geçmiş dönem AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Metin Karakaş ve Ahmet Maşalacı, ANAP eski İlçe Başkanı Ferit Pala katılanlar arasındaydı.

YILMAZ: SİLİVRİ'NİN HER YERİ DARMADUMAN
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Semizkumlar Mahalle sakinlerine şu sözlerle seslendi: “Silivri'nin her yeri darmaduman, bakımsız. Şehri idare enler bihaber çünkü oralara gitmiyorlar. Dertleri ve kederleri değil. Biz her zaman yanınızda olacağız. Hiç merak etmeyin. Ağlayacaksak sizinle, dertleneceksek sizinle olacak. Sorunları kendinize dert etmeyecekseniz niye göreve talip oluyorsunuz? Gördüğünüz gibi yapılamayanlar çok fazla. 10 Yıldır yapamadıklarını beş yılda yapabilirler mi? Kültür Merkezi yok, kapalı yüzme havuzu yok, spor sahası yok, kreş yok. Yollar çukur içinde. Sizi yok sayanları siz de yok sayın. 31 Mart'ta beraber unutalım.

“HANIMEFENDİLER TÜRK TOPLUMUNUN ANA TAŞIYICI KOLONU”
Yola çıkarken siz hanımefendilerin desteğini istedim. Allah razı olsun. Elimi havada bırakmadınız. Siz Türk toplumun ana taşıyıcı kolonusunuz. Size dokununca tüm insanlığa dokunuyorum. Desteğinizi bekliyorum.

“SİLİVRİ'NİN TAMAMINA HİZMETİ BORÇ BİLECEĞİZ”
Silivri, yalnız çarşı ve sahilden gördüğünüz anlayışla yönetemezsiniz. Tüm mahalle ve köylerini görmezden gelemezsiniz. Silivrililere bu zulmü yaşatmayın. Silivri'de ne yapacaksak her yerini düşüneceğiz. Tamamına hizmeti borç bileceğiz.
Semizkumlar'da Sağlık Ocağı yok. Hangi çağda yaşıyoruz? Bir Belediye Başkanı sizlerle el ele tutuşarak Sağlık Bakanlığına yaptıramazsa bu onun ayıbı. Hanımlara özel bir çay ocağı yapacağız. Her mahalleye bir Mahalle Konağı yapacağız. İçinde muhtarlık, sosyal kültürel etkinlikler, düğün nişan, asker uğurlamaları düzenlenebilecek. Ücretsiz kreş açacağız. Hanımefendilerimizin önündeki engelleri kaldıracağız. Yeter ki siz ev ekonomisine katkıda bulunabilin. Gençlerimize spor alanları açacağız. Gönlümü, kapımı her zaman herkese açacağım. Belediyenin kapısı size her zaman açık olacak. Biliyorum ki Semizkumlar'da bir şey olunca Ülkenur Büke koşuyor. Benim olamadığım yerde yanınızda Ülkenur Büke olacak.

“SİLİVRİ'YE HİZMET İÇİN DESTEK OLUN”
Silivri'de Gençlik Merkezleri kurulacak. Her türlü aktivite imkânlarını sunacağız. Cumhuriyet'in emanet edildiği gençler, hep sizi önemseyen bir Belediye Başkanı olacağım. Gençlerden kaçmak yok.
Emekli amcalarımız kötü kötü bakıyor. Sizler de varsınız. Emeklilerin bir arada olacağı Emekliler Lokali yapacağız.
İBB Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım, Seymen'de sizlere bir termal tesis hediye ediyor. Gönen'e gitmek yok. Artık Silivrili emeklilerin kaplıcası olacak.
“Silivri'de huzurun devamı için” diyorlar, Allah aşkına huzur sizin tekelinde değil ki, bizim insanımız bunu sağlıyor. Huzur, iş aş, bolluk bereketle taçlanmazsa huzur huzur olamaz. Gelin, gönül, sosyal, üretken belediyeciliği genç bir ekiple taçlandıralım.
Başka siyasi partiye gönül veren arkadaşlarımız da olabilir, bu seçim on yıldır yapılamayanlarla bir beş yıl daha kaybetmeye tahammülü olmayan bir seçim. Genç ve dinamik bir belediye başkanı Volkan Yılmaz'a destek olun. Silivri'ye hizmet için destek olun.

“SİZDEKİ BU İNANÇ VE KARARLIKLI SİLİVRİ DEĞİŞECEK”
Değişim zamanı geldi. Bir şey değişecek, her şey değişecek. Değiştireceğiz. Sizdeki bu inanç ve kararlık varsa değişecek, Silivri kazanacak, gençlik kazanacak, çocuklarımız kazanacak. Silivri'de artık sevgi ve kardeşlik sesini dinleyeceğiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Arı...
Sonraki » Yılmaz: Silivri’ye şans verin

YORUM YAP