Yılmaz’ın bir seçim vaadi daha gerçek oluyor

Yılmaz’ın bir seçim vaadi daha gerçek oluyor

22.01.2022 11:03:18

Silivri Belediyesi ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliğiyle ilçemize kazandırılan Güzel Sanatlar Akademisi'nde, Sertifikalı Eğitim Programları başlıyor.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz öğrencilerin karne sevinci yaşadığı gün yaptığı bir duyuru ile seçimden önce onlara verdiği sözü hatırlatıp, yerine getirmenin sorumluluğunu paylaştı. Yılmaz ücretsiz müzik enstrümanı eğitim fırsatını şöyle ilan etti: “Silivri'de yaşayan çocuklarımızın, gençlerimizin, ücretsiz müzik enstrümanı eğitimi alabilecekleri, sanat yapabilecekleri bir okulu hayal etmiştik. Bu doğrultuda adımlarımızı emin bir şekilde atıyoruz. Silivri Belediyesi ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliğiyle ilçemize kazandırdığımız Güzel Sanatlar Akademisi'nde, Sertifikalı Eğitim Programlarımız başlıyor.”

KAYIT, MÜLAKAT VE YETENEK DEĞERLENDİRME TARİHLERİ 27-28 OCAK

Kayıt, mülakat ve yetenek değerleme tarihleri 27-28 Ocak 2022. Yer Selimpaşa Eski Belediye Hizmet Binası. Online kayıt için; kultursanat.silivri.bel.tr. Detaylı bilgi için; Silivri Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü arayabilirsiniz.

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİNE ŞARTLI BİNA TAHSİSLERİ YAPILDI

Yeni yılın ilk meclisinde konuyla ilgili “Nişantaşı Üniversitesi ve Silivri Belediyesi ile ortaklaşa yürütülecek sosyal sorumluluk ve eğitim faaliyetlerinde kullanılmak üzere mülkiyeti belediyemize ait Selimpaşa Mahallesi, 55 pafta, 6286, 6287, 6288 ve 5676 parsellerdeki tescilli binaların Nişantaşı Üniversitesine tahsisine ve bu konuda protokol yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi” gündeme gelerek oybirliği ile karar alındı.

“EĞİTİM, KÜLTÜR VE SANAT PROJELERİNDE NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ İLE İŞ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ”

Ocak meclisinde konuyla ilgili Başkan Volkan Yılmaz, yaptığı açıklamada şunları belirtmişti: “Tahsis ettiğimiz bu binalarda Silivri Belediyesi ile Nişantaşı Üniversitesi pek çok sosyal sorumluluk, eğitim, kültür ve sanat projelerinde iş birliği yapacak. Bu binalarda yapılacak teknik donanımlar, inşaat faaliyetleri veya tadilatların tamamı Nişantaşı Üniversitesinin sorumluluğunda olacak. Burada verilecek kurslardaki öğretmenlerin bütün giderleri de yine Nişantaşı Üniversitesi tarafından karşılanacak. Silivri Belediyesinin sorumluluğu ise buradaki organizasyonda bir ortaklık olacak. Bu binalar bizim Silivri'de sekizinci sınıfı bitiren her çocuğun bir yabancı dil konuşabileceği, bir müzik aleti çalabileceği, bir de lisanslı sporcu olabileceği vaadimizin de hayat bulacağı üniversite binaları olacak. Ben bu vesile ile hem Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Levent Uysal'a hem de bu projede emeği geçen bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

YORUM YAP